Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Noćenje na turističkoj farmi Perk

Turistička farma iznad doline Logar

Turistička farma Perk nalazi se visoko iznad doline Logar u Matkovom Kotu. Farma koja se prvi put spominje kao samostalna farma već 1426., probudit će vas ptičjim pjevom i očarati veličanstvenim pogledom na okolne vrhove. Provedite aktivni odmor i krenite na neki od obližnjih vrhova, biciklirajte ili se opustite i provedite dane diveći se okolini i prekrasnoj prirodi.
Logarska Dolina 23, 3335 Solčava, Slovenija
+386 041 282 485
Više o ponudi

Položaj farme izvrsno je polazište za uspon na obližnje vrhove, istraživanje Doline Logar i njegove bliže i dalje okolice. Perkovi će vas rado upoznati sa seoskim životom; možete sudjelovati u svakodnevnim seoskim poslovima, možda vam domaćica otkrije tajnu kuhanja i uvede vas u svijet biljaka ili jednostavno možete uživati ​​u spokoju prirode, daleko od ludog i užurbanog svijeta.

Perkovi su poznati po svojim ukusnim mliječnim proizvodima: sirevima, skuti, kiselom mlijeku, jogurtima. Delicije možete poboljšati pravim, domaćim planinskim čajem ili nečim biljem. Gostima se poslužuju izvrsne domaće delicije: savinjski želudac, solčavski sir, žlinkrofi, potice, različite vrste kruha. Ako želite otkriti svježinu okusa, onda morate kušati domaće sokove. Ako želite, možete se upustiti u adrenalinske avanture na brzacima rijeke Savinje.

U našem paketu možete dobiti noćenje s doručkom i prezentaciju hrane proizvedene kod kuće. Prepustite se idiličnom zraku iznad doline Logar i opustite se.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate prezentaciju hrane proizvedene kod kuće, noćenje za dvije osobe i večeru za dvije osobe. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo upozorite restoran na sve moguće alergije.
  • Prije posjete provjerite jelovnik za veganstvo ili vegetarijanstvo.
  • Paket zahtijeva prethodnu rezervaciju.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom.
  • Ne zaboravite na sportsku opremu ako ćete se baviti sportom.
internet
lijepa priroda
panorama
Prezentacija domaće hrane
1 x noćenje uz večeru
Vrijedi za 2 osobe

599,00Kn79,50

Prezentacija domaće hrane
Vrijedi za 2 osobe

185,00Kn24,55

Pretplatite se