Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Turistička farma Perk Turistička farma Perk Turistička farma Perk Turistička farma Perk Turistička farma Perk Turistička farma Perk Turistička farma Perk

Noćenje na turističkoj farmi Perk

Turistička farma iznad doline Logar

Turistička farma Perk nalazi se visoko iznad doline Logar u Matkovom Kotu. Farma koja se prvi put spominje kao samostalna farma već 1426., probudit će vas ptičjim pjevom i očarati veličanstvenim pogledom na okolne vrhove. Provedite aktivni odmor i krenite na neki od obližnjih vrhova, biciklirajte ili se opustite i provedite dane diveći se okolini i prekrasnoj prirodi.
Logarska Dolina 23, 3335 Solčava, Slovenija
031 604 691
Više o ponudi

Položaj farme izvrsno je polazište za uspon na obližnje vrhove, istraživanje Doline Logar i njegove bliže i dalje okolice. Perkovi će vas rado upoznati sa seoskim životom; možete sudjelovati u svakodnevnim seoskim poslovima, možda vam domaćica otkrije tajnu kuhanja i uvede vas u svijet biljaka ili jednostavno možete uživati ​​u spokoju prirode, daleko od ludog i užurbanog svijeta.

Perkovi su poznati po svojim ukusnim mliječnim proizvodima: sirevima, skuti, kiselom mlijeku, jogurtima. Delicije možete poboljšati pravim, domaćim planinskim čajem ili nečim biljem. Gostima se poslužuju izvrsne domaće delicije: savinjski želudac, solčavski sir, žlinkrofi, potice, različite vrste kruha. Ako želite otkriti svježinu okusa, onda morate kušati domaće sokove. Ako želite, možete se upustiti u adrenalinske avanture na brzacima rijeke Savinje.

U našem paketu možete dobiti noćenje s doručkom i prezentaciju hrane proizvedene kod kuće. Prepustite se idiličnom zraku iznad doline Logar i opustite se.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate prezentaciju domaće hrane. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate prezentaciju hrane proizvedene kod kuće, noćenje za dvije osobe i večeru za dvije osobe. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Neprocjenjivi doživljaj dobivate prezentaciju hrane proizvedene kod kuće, noćenje za dvije osobe i večeru za dvije osobe. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo upozorite restoran na sve moguće alergije.
  • Prije posjete provjerite jelovnik za veganstvo ili vegetarijanstvo.
  • Paket zahtijeva prethodnu rezervaciju.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom.
  • Ne zaboravite na sportsku opremu ako ćete se baviti sportom.
internet
lijepa priroda
panorama
Prezentacija domaće hrane
Vrijedi za 2 osobe

29,99

Prezentacija domaće hrane
1 x noćenje uz večeru
Vrijedi za 2 osobe

89,99

Prezentacija domaće hrane
1 x noćenje uz večeru
Vrijedi za 2 osobe

89,99

Pretplatite se