Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Guests winner

Hotel & Mountain Resort Golte, Mozirje

Bezgranični užitak prirode iznad Savinjske doline

Na visokom planinskom platou koji pruža neizmjeran pogled na Kamniško-Savinjske Alpe doživljaji nemaju granica. U srcu planine svaki dan može izgledati onako kako vi želite. Turističko-rekreacijski centar Golte kombinira prirodne elemente s modernim i atraktivnim ponudama turizma. Na raspolaganju vam je širok spektar sportskih aktivnosti u sklopu hotela i okolici: skijanje, biciklizam, penjanje, planinarenje, rafting, paintball, paragliding.
Radegunda 19c, 3330 Mozirje, Slovenija
+386/3839-1100
Više o ponudi

Na visokom planinskom platou, koji pruža neizmjeran pogled na Kamniško-Savinjske Alpe, doživljaji nemaju granica. U srcu planine svaki dan, bez obzira na godišnje doba, možete provesti dan onako kako vi želite. Turističko-rekreacijski centar Golte kombinira prirodne elemente s modernim i atraktivnim ponudama turizma. Odmor ili izleti oko prekrasne krške visoravni su iskustva koja su savršen poklon i iznenađenje za najmilije. Novi hotel Golte na raspolaganju Vam nudi 54 prelijepe sobe s nevjerojatnim pogledom na krajolik i park. Hotel Golte ima dvije blagovaonice, ledeni bar, kongresnu dvoranu, glazbenu biblioteku, wellness centar, fitness studio i salon za masažu. Začinite svoj ​​dan uz posjet fitness centru, gdje su Vam na raspolaganju razne sprave za vježbanje. Nakon sportske aktivnosti ili dugog dana u prirodi, opustite se u sauni ili vanjskom ili unutarnjem masažnom bazenu te čaroliji mjehurića.

Moderan bar privlači sa svojim ledenim izgledom i vrućim ponudama. Modernim atraktivnim izgledom prostor stvara atmosferu koja nudi razne mogućnosti za zabavu. Na raspolaganju je i moderni kongresni centar te širok spektar sportskih aktivnosti u sklopu hotela te u okolici: skijanje, utrke, biciklizam, penjanje, planinarenje, rafting, kajak i rafting, paintball, paragliding i još mnogo toga.

Skijaške staze, koje su raj za ljubitelje zimskih aktivnosti, pružaju adrenalin i pravi užitak za skijaše i snowboardere. Dječji poligon zadužen je za užitke najmlađih. Snježna priroda privlači mnoge ljubitelje skijaških avantura.

 

Što dobivate poklon paketu?

 

  • U paketu Čarobni odmor dobivate noćenje sa doručkom, 1 x ski pass + wellness centar te obilazak Alpskog vrta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U paketu Vikend iz snova dobivate noćenje (polupansion) s pogledom na skijalište ili pašnjake. Dnevna ski karta (zimom) ili masaža (ljeti), pristup wellness centru sa saunom i jacuzzijem. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Dodatne upute

 

  • Izbjegavajte jaču hranu 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ne zaboravite spoprtsku opremu ukoliko namjeravate posjećivati fitness.
  • Ne zaboravite kupaći kostim i ručnik u slučaju posjete bezenima.
  • Molimo Vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
Bar-lokal
fitness
hotel
masaža
parkirišče
skijanje
terasa
welness
wi-fi
1 x Noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi s pogledom na šumu
1 x ulaznica u wellness centar
Poklon-bon od 20 eura za ski pass ILI uživanje u ljetnim sportovima
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

1 x noćenje (polupansion) s pogledom na skijalište ili pašnjake
1 x dnevna ski karta (zima) ILI masaža (ljeto), pristup wellnessu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se