Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Excellence partner

Ortenia

Šest zvjezdica prirode

Uživajte u udobnosti ekoloških apartmana na imanju Ortenia, u samom srcu termalnog dijela Slovenije. Naziv potječe od rajskog vrta koji se sastoji od raznobojnih hortenzija koje su uvijek krasile padinu ispod Podčetrteškog grada. Grad je očuvan i i nadograđen idiličnom slikom ekoloških apartmana. Svaki apartman jedinstven je i drugačiji. Odaberite svoj vlastiti, jedinstveni i najljepši apartman. Okolno područje nudi brojne mogućnosti za sport, rekreaciju i istraživanje kulturno-povijesne baštine.
Škofja Gora 36, 3254 Podčetrtek, Slovenija
00386 40 373 331
Više o ponudi

Ekološko imanje Ortenia nudi 6 studio-apartmana i niz zajedničkih prostora koji će obogatiti vaš boravak. Oni žele da se njihovi gosti spoje s prirodom i uživaju punim plućima. Unutrašnjost apartmana sastoji se od održivih elemenata, svi izloženi dijelovi konstrukcije izgrađeni su od drva, a izolacijski elementi potječu od prirodnih vlakana.

Opustite svoj duh i tijelo dok uživate u Ortenia Spa Centru. Nudi vam se vanjski bazen za ljetno osvježenje ili romantične trenutke za dvoje, infracrvena ili finska sauna te osvježavajuća masaža. Možete se jednostavno opustiti na ležaljkama, a u ponudi je i fitness-centar. U Orteniji gostima žele ponuditi najbolje od prirode, stoga se njihova gastronomska ponuda temelji na lokalno uzgojenim namirnicama.

U ponudi našeg paketa dobivate noćenje s doručkom i bocom vina za dvije osobe, a moći ćete uživati i u spa te fitness-centru. Zasladit ćete se slatkim iznenađenjem iz tvornice čokolade, a ni košarica domaćih proizvoda s farmi neće vas ostaviti ravnodušnima.

Što dobivate u poklon-paketu?

U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate noćenje s doručkom i bocom vina, košaricu domaćih proizvoda s farmi, slatko iznenađenje iz tvornice čokolade te ulaz u spa i fitness-centar Ortenija. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
Fitnes
lepa-narava
prenocisca
savna
welness
wi-fi
1x noćenje s doručkom i bocom vina
Košarica domaćih proizvoda s farmi
Slatko iznenađenje iz tvornice čokolade
Ulaz u spa i fitness-centar Ortenia
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se