Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NATJEČAJ SXP1
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Pansion Koren Pansion Koren turizam Pansion Koren turizam Pansion Koren turizam Pansion Koren turizam Pansion Koren turizam Pansion Koren turizam Pansion Koren turizam

Pansion Koren

Prva turistička farma u dolenjskoj regiji

Nekoliko stotina metara ispod slapova Žužemberk, gdje se Krka izlijeva na zelene livade, nalazi se gostionica Koren s prekrasnim pogledom na dvorac Žužemberk. Ovo prekrasno mjesto već dugi niz godina privlači goste iz svih krajeva. Koreni su bili prva farma u dolenjskoj regiji koja je službeno započela s turizmom. Ovdje ćete pronaći gostionicu s tradicionalnim jelima domaće kuhinje i rustikalnim smještajem, a u blizini se mogu naći mnoge zanimljive aktivnosti.
Dolga vas 5, 8360 Žužemberk, Slovenija
+386 07 308 72 60; 031 430 645
Više o ponudi

Gostionica Koren nalazi se u Žužemberku na obali rijeke Krke. Nudi gostionicu s tradicionalnim domaćim jelima i rustikalnim prenoćištem. Sve sobe sadrže vlastitu kupaonicu s tušem i TV ravnog ekrana s kabelskim programima. Nude besplatan bežični pristup internetu i pogled na rijeku. Unutar objekta naći ćete bar s vrtnom terasom i dječjim igralištem, a samo nekoliko koraka udaljena je privatna riječna plaža. Moguće je unajmiti i brdske bicikle i kanue.

Mjesto nudi priliku razgledati mnoge prirodne i kulturne znamenitosti. Možete vidjeti moćni dvorac Žužemberk, domaćinstvo jednog od slovenskih najvećih pisaca Josipa Jurčiča ili samostan Stična. Naravno, najljepša među prirodnim ljepotama je prelijepa Krka. Možete vidjeti njezin izvor i ulazak u špilje koje je riječni tok gradio tijekom stoljeća. Nakon zanimljivog, ali napornog dana Korenovi će se pobrinuti i za vaše želuce autentičnim domaćim delicijama.

U našoj ponudi dobivate jedno ili dva noćenja sa doručkom. Ljubitelji sporta mogu se odlučiti za neki od mnogih kao na primjer iznajmljivanje bicikala.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja s doručkom. Ponuda vrijedi za dvije osobe.
  • U poklon-paketu Naljepši trenutci u dvoje dobivate dva noćenja s doručkom. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

Korisni savjeti:

  • Rezervacija potrebna 3 dana unaprijed.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
  • Podsjećamo na sportska opremu za aktivnosti na otvorenom.
biciklistička-staza
djeca
lijepa priroda
panorama
plaža
prenoćište
romantično
televizija
wi-fi
2 x noćenja sa doručkom
Odnosi se za 2 osobe
Rezervacija potrebna 3 dana unaprijed

144,99

2 x noćenja sa doručkom
Odnosi se za 2 osobe
Rezervacija potrebna 3 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se