Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Pansion Livada Pansion Livada Pansion Livada Pansion Livada Pansion Livada Pansion Livada
Premium partner

Pansion Livada

Obiteljski pansion s tradicijom

Pansion Livada je obiteljski pansion s tradicijom, smješten uz glavnu cestu prema Vršiču, u blizini autobusnog kolodvora. Udaljeni su samo nekoliko minuta hoda ili vožnje od skijališta i centra grada. Zbog svog položaja izvrsno je polazište za ljubitelje planinarenja, biciklizma, skijanja, skijaškog trčanja, kao i za ljubitelje kratkih šetnji i sjedenja na terasi s pogledom na obližnje vrhove, što nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Koroška 24, 4280 Kranjska Gora
00386 41 719 021
Više o ponudi
Pansion Livada je obiteljski pansion s tradicijom. Smješten je uz glavnu cestu koja vodi prema Vršiču, u blizini autobusnog kolodvora. Udaljeni su samo nekoliko minuta hoda ili vožnje od skijališta i centra grada, a najbliže trgovine udaljene su samo nekoliko koraka od kuće. Zbog svog položaja izvrsno je polazište za ljubitelje planinarenja, biciklizma, skijanja, skijaškog trčanja, kao i za ljubitelje kratkih šetnji i sjedenja na terasi s pogledom na obližnje planinske vrhove, što nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Smješten na sunčanom položaju, nudi sobe nazvane po različitom cvijeću i ukrašene cvjetnom tematikom.
Pansion nudi smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, a tu su i dva manja studija s kuhinjom. Sve sobe imaju balkon s pogledom na okolne planine i brežuljke i opremljene su kupaonicom sa sušilom za kosu, hotelskom kozmetikom, LCD televizorom s 50 kanala i mini barom. Gosti također imaju besplatan pristup internetu, besplatno parkiralište i spremište za skije.
Gornjosavska dolina, smještena između Karavanki i Julijskih Alpa, očarat će vas netaknutom prirodom i gostoljubivošću mještana. Svako mjesto u dolini ima svoje osobitosti i povijest. Kranjska Gora je središte gornjosavske doline i sportsko-turističko središte Kranjske Gore, a okolna idilična sela pogodna su za sve koji bi se željeli odmoriti i udahnuti svježi planinski zrak, a pritom biti dovoljno blizu centra događaja.

Što dobivate paketu?

  • U poklon paketu “Romantični bijeg” dobit ćete noćenje za 2 osobe.
  • U poklon paketu “Čarobni odmor” dobit ćete noćenje s doručkom, piće dobrodošlice, najam bicikla ili opremu za trčanje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisne napomene:

  • Rezervacija 3 dana unaprijed.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
  • Ponuda ne vrijedi u veljači, srpnju i kolovozu, te za vrijeme Božića i Nove godine.
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
prenoćište
skijanje
skijaško trčanje
wi-fi
Noćenje za 2 osobe
Potrebna rezervacija 3 dana unaprijed
Ponuda ne vrijedi u veljači, srpnju i kolovozu

89,99678,03Kn

Noćenje s doručkom za 2 osobe
Najam bicikla i piće dobrodošlice
Ponuda ne vrijedi u veljači, srpnju i kolovozu.

144,991.092,43Kn

Pretplatite se