Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Jean d Arcel Cosmetics Centar Jean d'Arcel Cosmetics Centar Jean d'Arcel Cosmetics Centar Jean d'Arcel Cosmetics Centar Jean d'Arcel Cosmetics Centar Jean d'Arcel Cosmetics Centar Jean d'Arcel Cosmetics Centar
Excellence partner

Jean d'Arcel Cosmetics Centar

Karizma samouvjerenosti jedinstvenih rituala ljepote

Jean d'Arcel Centar svojim interijerom i egzotičnošću garantira otkrivanje jedinstvenih rituala ljepote. Izaberite za svoje tijelo jednu od vrhunskih masaža – od standardne čokoladne masaže do masaže egzotičnim kamenjem, kraljevskim bambusovim štapićima ili nebeskim kuglicama. Uljepšavanje i održavanje kože, lica, tijela i kose danas je umjetnost, i baš zbog toga jako je važno povjeriti njegu stručnjacima.
Kaptol 18, 10 000 Zagreb, Hrvatska
+385 1 4812 638
Više o ponudi

Na vrhu Kaptola već više od deset godina, u samom centru grada Zagreba, pronaći ćete jedinstveni Jean d’Arcel Cosmetics Centar koji svojim interijerom i egzotičnošću garantira otkrivanje jedinstvenih rituala ljepote. Briga o zdravlju, atraktivan i dinamičan izgled, postojana frizura i karizma samouvjerenosti pomažu vam da ostanete mladi i u dobroj formi.

Bez obzira na to što možda spadate u sretnice čije lice nikad ne zateže i pecka, a ten vam je uglavnom uravnotežen, u Mexico Sunu možete izabrati za sebe ili kao poklon za svoju prijateljicu različite masaže. U ponudi su standardne čokoladne masaže, masaže egzotičnim kamenjem ili kokos-zdjelicama te masaže nebeskim kuglicama. Ako ste primijetili da vam se koža promijenila, ne brinite. Iz bogate palete kozmetičkih tretmana izaberite idealan tretman za vašu kožu. Odlučite jesu li vam interesantniji tretmani s morskom pjenom, svilom ili kavijarom.

Sve veća zahtjevnost moderne žene i ubrzani tempo života za nas su izazov. Vodeći se najnovijim istraživanjima i stalnim nadopunjavanjem usluga, svakoj se osobi pristupa individualno, vodeći računa o njezinim potrebama. Bez obzira na to je li riječ o isključivo medicinskoj masaži ili danas popularnim drenažnim masažama ili različitim body wrappinzima od algi i poludragog kamenja. U njihovoj ponudi možete pronaći saune, tretmane radiofrekvencijom, dijatermiju ili elektrostimulaciju.

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U paketu Njega u spa-centru dobivate parcijalnu anticelulitna masažu u trajanju od 30 min. i sunčanje u solariju 10 min. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U paketu Masaža i wellness dobivate rusku pedikuru i trajni lak na nogama te sunčanje u solariju 8 min.. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U paketu Najbolji užitci dobivate rusku pedikuru i trajni lak na nogama te sunčanje u solariju 8 min. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate Anti age masažu lica,njega lica i vrata ampulom i šminkanje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U paketu Neprocjenjivi doživljaj dobivate Anti age masažu lica,njega lica i vrata ampulom i šminkanje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U paketu Harmonija ljepote ona dobiva Lomi Lomi masažu, ultrazvučno čišćenje lica, depilaciju cijelih nogu i 5 min. sunčanja u solariju. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U paketu Najljepši trenutci u dvoje ona dobiva Lomi Lomi masažu, ultrazvučno čišćenje lica, depilaciju cijelih nogu i 5 min. sunčanja u solariju. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Dodatne upute:

 • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
 • Svoj termin možete rezervirati telefonski.
 • Izbjegavajte jaču hranu 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
 • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
klima
masaža
parking
solarij
welness
wi-fi
Parcijalna anticelulitna masaža u trajanju od 30 min
Sunčanje u solariju 10 minuta sa kolagenskim lampama
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija 3 dana unaprijed

29,99

Ruska pedikura i trajni lak na nogama
Sunčanje u solariju 8 minuta sa kolagenskim lampama
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija 3 dana unaprijed

44,99

Ruska pedikura i trajni lak na nogama
Sunčanje u solariju 8 minuta sa kolagenskim lampama
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija 3 dana unaprijed

44,99

Anti age masaža lica,njega lica i vrata ampulom
Šminkanje,vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

Anti age masaža lica,njega lica i vrata ampulom
Šminkanje,vrijedi za 1osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

Lomi Lomi masaža, ultrazvučno čišćenje lica
Depilacija cijelih nogu, gratis 5 minuta sunčanja u solariju
Vrijedi za 1 osobu, rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

Lomi Lomi masaža, ultrazvučno čišćenje lica
Depilacija cijelih nogu, gratis 5 minuta sunčanja u solariju
Vrijedi za 1 osobu, rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se