Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Jean d' Arcel Cosmetics Centar

Karizma samouvjerenosti jedinstvenih rituala ljepote

Jean d' Arcel Centar svojim interijerom i egzotičnošću garantira otkrivanje jedinstvenih rituala ljepote. Izaberite za svoje tijelo jednu od vrhunskih masaža, od standardne čokoladne masaže do masaže egzotičnim kamenjem, kraljevskim bambusovim štapićima ili nebeskim kuglicama. Uljepšavanje i održavanje kože lica i tijela i kose danas je umjetnost, i baš zbog toga jako je važno povjeriti njegu stručnjacima.
Kaptol 18, 10000 Zagreb
01/4812-638
Više o ponudi

Na vrhu Kaptola, već više od deset godina, u samom centru grada Zagreba, pronaći ćete jedinstveni Jean d’ Arcel Cosmetics Centar koji svojim interijerom i egzotičnošću garantira otkrivanje jedinstvenih rituala ljepote. Briga o zdravlju, atraktivan i dinamičan izgled, postojana frizura i karizma samouvjerenosti, pomažu Vam da ostanete mladi i u dobroj formi.

Bez obzira što možda spadate u sretnice čije lice nikad ne zateže i ne pecka, a ten Vam je uglavnom uravnotežen, u Mexico Sun-u možete izabrati za sebe ili kao poklon za svoju prijateljicu različite masaže; od sada već standardne čokoladne masaže pa do masaže egzotičnim kamenjem, kokos zdjelicama ili masaže nebeskim kuglicama. Ukoliko ste primijetili da Vam se koža promijenila, ne brinite. Iz bogate palete kozmetičkih tretmana izaberite idealan tretman za Vašu kožu, a na Vama je da donesete odluku da li su Vam interesantniji tretmani sa morskom pjenom, svilom ili kavijarom.

Sve veća zahtjevnost moderne žene i ubrzani tempo života za nas su izazov. Vodeći se najnovijim istraživanjima i stalnim nadopunjavanjem usluga, svakoj se osobi pristupa individualno, vodeći računa o njezinim potrebama. Bez obzira da li je riječ o isključivo medicinskoj masaži ili danas popularnim drenažnim masažama, različitim body wrapping-ima od algi i poludragog kamenja. U njihovoj ponudi možete naći saune, tretmane radio frekvencijom, dijatermiju ili elektrostimulaciju.

 

Što dobivate u poklon paketu?

 

  • U paketu „Njega u spa centru“ dobivate Make-up za svečane prilike. Ponuda vrijedi za 1 osobu
  • U paketu „Masaža i wellnessdobivate masažu lica, vrata, glave od 30 minuta i ugradnju trepavica 3D. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu „Oaza zdravlja i ljepote“  dobivate Choco Dream – masažu čokoladom od 60 minuta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U paketu „Harmonija ljepote“  Ona dobiva – Masažu nebeskim kuglicama i tretman revitalizacije Colletion Caviar, On dobiva – Masažu kraljevskim bambusovim štapićima i pedikuru. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Dodatne upute

 

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 1 dan unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom.
  • Izbjegavajte jaču hranu 2h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.

 

klima
masaža
parkirišče
solarij
welness
wi-fi
Make-up za svečane prilike
Vrijedi za 1 osobu
Prethodna rezervacija 3 dana

185.00Kn

Masaža lica, vrata, glave 30 min.
Ugradnja trepavica 3D
Vrijedi za 1 osobu
Prethodna rezervacija 3 dana

299.00Kn

'Choco Dream' masaža čokoladom 60 min.
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 3 dana

599.00Kn

ONA - masaža nebeskim kuglicama
Revitalizacija i regeneracija Collection Caviar
ON - Masaža bambusovim štapićima
Pedikura
Vrijedi za 2 osobu
Prethodna rezervacija 3 dana

989.00Kn

Pretplatite se