Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Premium partner

Jean d'Arcel Cosmetics Centar

Karizma samouvjerenosti jedinstvenih rituala ljepote

Jean d'Arcel Centar svojim interijerom i egzotičnošću garantira otkrivanje jedinstvenih rituala ljepote. Izaberite za svoje tijelo jednu od vrhunskih masaža – od standardne čokoladne masaže do masaže egzotičnim kamenjem, kraljevskim bambusovim štapićima ili nebeskim kuglicama. Uljepšavanje i održavanje kože, lica, tijela i kose danas je umjetnost, i baš zbog toga jako je važno povjeriti njegu stručnjacima.
Kaptol 18, 10 000 Zagreb
01/4812-638
Više o ponudi

Na vrhu Kaptola već više od deset godina, u samom centru grada Zagreba, pronaći ćete jedinstveni Jean d’Arcel Cosmetics Centar koji svojim interijerom i egzotičnošću garantira otkrivanje jedinstvenih rituala ljepote. Briga o zdravlju, atraktivan i dinamičan izgled, postojana frizura i karizma samouvjerenosti pomažu vam da ostanete mladi i u dobroj formi.

Bez obzira na to što možda spadate u sretnice čije lice nikad ne zateže i pecka, a ten vam je uglavnom uravnotežen, u Mexico Sunu možete izabrati za sebe ili kao poklon za svoju prijateljicu različite masaže. U ponudi su standardne čokoladne masaže, masaže egzotičnim kamenjem ili kokos-zdjelicama te masaže nebeskim kuglicama. Ako ste primijetili da vam se koža promijenila, ne brinite. Iz bogate palete kozmetičkih tretmana izaberite idealan tretman za vašu kožu. Odlučite jesu li vam interesantniji tretmani s morskom pjenom, svilom ili kavijarom.

Sve veća zahtjevnost moderne žene i ubrzani tempo života za nas su izazov. Vodeći se najnovijim istraživanjima i stalnim nadopunjavanjem usluga, svakoj se osobi pristupa individualno, vodeći računa o njezinim potrebama. Bez obzira na to je li riječ o isključivo medicinskoj masaži ili danas popularnim drenažnim masažama ili različitim body wrappinzima od algi i poludragog kamenja. U njihovoj ponudi možete pronaći saune, tretmane radiofrekvencijom, dijatermiju ili elektrostimulaciju.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U paketu Njega u spa-centru dobivate makeup za svečane prilike. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu Masaža i wellness dobivate masažu lica, vrata i glave od 30 minuta te ugradnju 3D-trepavica. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate Choco Dream – masažu čokoladom (60 minuta). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U paketu Harmonija ljepote ona dobiva masažu nebeskim kuglicama i tretman revitalizacije Colletion Caviar, a on masažu kraljevskim bambusovim štapićima i pedikuru. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Dodatne upute:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 1 dan unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski.
  • Izbjegavajte jaču hranu 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
klima
masaža
parking
solarij
welness
wi-fi
Makeup za svečane prilike
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Masaža lica, vrata, glave 30 min
Ugradnja 3D-trepavica
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Choco Dream masaža čokoladom 60 min
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

ONA – masaža nebeskim kuglicama
Revitalizacija i regeneracija Collection Caviar
ON – masaža bambusovim štapićima
Pedikura
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se