Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Društvo paraglidera Polet, Nova Gorica

Grupni paragliding za nezaboravan doživljaj

Poletite preko obronaka i uživajte u pogledu na okolna brda iz nebeskih visina uz društvo paraglidera Polet, Nova Gorica. Paragliderski let možete doživjeti u nezaboravnom skupnom skoku s iskusnim pilotom. Svi letovi opremljeni su najnovijim padobranima i opremom, pa nema mjesta strahu. Svi instruktori i piloti imaju licencu i godine iskustva iza sebe te će vam u sigurnom okruženju i uz upute omogućiti da letite poput ptice te osjetite nalet adrenalina kao nikada do sada!
Šmihel 5, 5261 Šempas, Slovenija
00386 31 200 000
Više o ponudi

Društvo paraglidera Polet Nova Gorica najbliže je što postoji letu ptice. Nadlijetanje padina i uživanje u pogledu na okolne planine je ono što mnogi žele, a ovdje vam pomažu vaše snove pretvoriti u stvarnost. Svi letovi provode se uz nadzor iskusnih pilota i instruktora koji će vas uvjeriti u sigurnost opreme te vam dati dodatne upute kako bi vaš skupni skok bio nezaboravan. Posebna pažnja posvjećuje se vremenskim uvjetima kako bi vaš doživljaj leta bio najbolji mogući. Prije leta se uvijek uzme u obzir gdje i kako želite letjeti, a na vama je samo da odaberete.

U ponudi iz našeg poklon-paketa dobivate grupni paragliding skok s iskusnim pilotima i najnovijom opremom u trajanju od 15 do 30 minuta. Isprobajte paragliding i uskočite u avanturu života!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate grupni paragliding skok s iskusnim pilotima i najnovijom opremom u trajanju od 15 do 30 minuta. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebna vam je primjerena sportska odjeća i obuća.
  • Savjetujemo izbjegavanje obilnih obroka neposredno pred skok.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 1 dan unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem telefona.
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
romantično
sportski centar
Grupni paragliding skok
Iskusni piloti i najnovija oprema
Trajanje leta: od 15 do 20 minuta
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se