Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Escape room Arena, Zagreb

Uzbudljiva avantura traženja rješenja

Vaš tim ima 60 minuta za bijeg iz zaključane sobe, a da dođete do konačnog rješenja koje vas oslobađa, morate svladati cijeli niz logički povezanih zagonetki i zadataka, razbijati kodove i tražiti tragove te najvažnije od svega – raditi u timu. Birajte između 5 različitih igara u kojima možete uživati uz vaše najdraže, za proslave i na team buildingu ili odabrati još veće izazove uz dodatne mozgalice. Uživajte u nezaboravnoj zabavi uz mozganje!
Pav. 35, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 99 8414 880
Više o ponudi

Escape room Arena nalazi se u Zagrebu i pravo je mjesto za one koji se vole okušati u mozgalicama na određenu temu.

Ovdje vam nude da postanete tajni špijun 007, otkrijete tajnu iza ubojstva detektiva Johna Monroea, opljačkate muzej i mnoge druge zabave igrice za vas i vaše najdraže. Kako biste se zabavili u svakoj prilici, ovdje će za vas rado organizirati rođendane, proslave i team buildinge, a dobrodošli ste i ako samo želite zabavu, uključujući vaše najmlađe od 12 godina.

U sklopu escape rooma Arena nalazi se i Paddock klub, u kojem možete naći osvježenje te se pripremiti za igru ili prepričati najbolje trenutke. Izvrsno u svemu ovome je to što možete biti potpuni početnik bez prethodnog iskustva i jednako ćete se zabaviti kao i iskusniji igrači. Uživajte u bijegu!

U ponudi iz našeg poklon-paketa možete dobiti escape room po izboru u trajanju od 60 minuta. Prepričajte si najuzbudljivije događaje i iskusite zabavu koju će vaši najdraži zauvijek pamtiti!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate escape room po izboru u trajanju od 60 minuta. Ponuda vrijedi za 3 do 5 osoba.
  • U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji  dobivate escape room po izboru u trajanju od 60 minuta. Ponuda vrijedi za 3 do 5 osoba.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
kafić
klima
parking
skupine
sportski centar
wi-fi
Escape room po izboru (60 min)
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

Escape room po izboru (60 min)
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

Pretplatite se