Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana! Isporuka isti dan za područje Grada Zagreba!
Premium partner

Escape room Arena, Zagreb

Uzbudljiva avantura traženja rješenja

Vaš tim ima 60 minuta za bijeg iz zaključane sobe, a da dođete do konačnog rješenja koje vas oslobađa, morate svladati cijeli niz logički povezanih zagonetki i zadataka, razbijati kodove i tražiti tragove te najvažnije od svega – raditi u timu. Birajte između 5 različitih igara u kojima možete uživati uz vaše najdraže, za proslave i na team buildingu ili odabrati još veće izazove uz dodatne mozgalice. Uživajte u nezaboravnoj zabavi uz mozganje!
Pav. 35, 10000 Zagreb
099 8414 880
Više o ponudi

Escape room Arena nalazi se u Zagrebu i pravo je mjesto za one koji se vole okušati u mozgalicama na određenu temu. Ovdje vam nude da postanete tajni špijun 007, otkrijete tajnu iza ubojstva detektiva Johna Monroea, opljačkate muzej i mnoge druge zabave igrice za vas i vaše najdraže. Kako biste se zabavili u svakoj prilici, ovdje će za vas rado organizirati rođendane, proslave i team buildinge, a dobrodošli ste i ako samo želite zabavu, uključujući vaše najmlađe od 12 godina.

U sklopu escape rooma Arena nalazi se i Paddock klub, u kojem možete naći osvježenje te se pripremiti za igru ili prepričati najbolje trenutke. Izvrsno u svemu ovome je to što možete biti potpuni početnik bez prethodnog iskustva i jednako ćete se zabaviti kao i iskusniji igrači. Uživajte u bijegu!

U ponudi iz našeg poklon-paketa možete dobiti escape room po izboru u trajanju od 60 minuta te bocu šampanjca. Prepričajte si najuzbudljivije događaje i iskusite zabavu koju će vaši najdraži zauvijek pamtiti!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate escape room po izboru u trajanju od 60 minuta te bocu šampanjca. Ponuda vrijedi za 3 do 5 osoba.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
kafić
klima
parking
skupine
sportski centar
wi-fi
Escape room po izboru
Trajanje 60 min
Boca šampanjca
Vrijedi za 3 do 5 osoba
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se