Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Ecos Pilot School, Zagreb

Svijet iz ptičje perspektive dostupan svima

Volite li istraživati nove gradove i upuštati se u pustolovine? Ecos Pilot School idući je korak za vas! Postanite pilot i proširite svoje vidike te doživite osjećaj slobode i uspjeha. Poznavanje pilotiranja dat će vam novi poticaj da istražite svijet do koje granice vi želite. Uživajte u pogledu iz ptičje perspektive te na beskrajno plavo nebo. Aeroklub nudi sportske, profesionalne i panoramske letove. Let je za sve one željne novih avantura!
Ježdovečka 17, 10250 Lučko
01 656 0311
Više o ponudi

Ecos Pilot School u Zagrebu, Lučko, prva je privatna škola letenja na prostoru bivše Jugoslavije koja je od tada nastavila s tradicijom izvrsnih pilota. Prilikom vašeg prvog leta, koristi se najprikladniji avion, a daljnje obrazovanje odvija se kroz učenje sa sve složenijim zrakoplovima tako da možete postupno raditi na samopouzdanju u pilotiranju i postupni stjecati osjećaj za upravljenje i performans zrakoplova, od onih jednostavniji, do kompliciranijih. Oni vam nude godišnju članarinu u školi s kojom možete letjeri svojim zrakoplovom po povoljnijim cijenama. U maloj školi letenja dobivate 128 sati teorije sa sveobuhvatnim podacima koje morate znati kao budući pilot, te 5 sati letenja. Po polaganju tečaja dobivate privatnu pilotsku licencu s kojom dobivate dozvolu za nekomercijalni let po sunčanom vremenu.

U našoj ponudi nudimo vam godišnju članarinu u Ecos Pilot školi  te 15 minuta probnog leta avionom Cesna C-150 ili malu pilotsku školu s pet sati teorije. Uletite u vašu iduću avanturu koja će vam doista promijeniti životnu perspektivu!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Adrenalinski doživljaj« dobivate godišnju članarinu u aeroklubu Ecos te 15 minuta probnog leta avionom Cesna C-150. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Adrenalinski doživljaj« dobivate malu školu za pilote te 5 sati teorije (PPLA). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebna je primjerena oprema.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.

 

internet
klima
lijepa priroda
panorama
parking
Godišnja članarina u Aeroklubu Ecos
15 minuta probnog leta avionom Cesna C-150
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Mala pilotska škola
5 sati teorije (uvod u PPLA)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se