Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Premium partner

Ecos Pilot School, Zagreb

Svijet iz ptičje perspektive dostupan svima

Volite li istraživati nove gradove i upuštati se u pustolovine? Ecos Pilot School idući je korak za vas! Postanite pilot i proširite svoje vidike te doživite osjećaj slobode i uspjeha. Poznavanje pilotiranja dat će vam novi poticaj da istražite svijet do koje granice vi želite. Uživajte u pogledu iz ptičje perspektive na beskrajno plavo nebo. Aeroklub nudi sportske, profesionalne i panoramske letove. Let je za sve one željne novih avantura!
Ježdovečka 17, 10250 Lučko
01 656 0311
Više o ponudi

Ecos Pilot School u Zagrebu, Lučko, prva je privatna škola letenja na prostoru bivše Jugoslavije koja je od tada nastavila s tradicijom izvrsnih pilota. Prilikom vašeg prvog leta koristi se najprikladniji avion, a daljnje obrazovanje odvija se kroz učenje sa sve složenijim zrakoplovima, tako da možete postupno raditi na samopouzdanju u pilotiranju i postupno stjecati osjećaj za upravljanje i performans zrakoplova, od onih jednostavnijih do kompliciranijih.

Ecos Pilot School nudi godišnju članarinu u školi s kojom možete letjeti svojim zrakoplovom po povoljnijim cijenama. U maloj školi letenja dobivate 128 sati teorije sa sveobuhvatnim podacima koje morate znati kao budući pilot te 5 sati letenja. Po polaganju tečaja dobivate privatnu pilotsku licencu s kojom dobivate dozvolu za nekomercijalni let po sunčanom vremenu.

U našoj ponudi nudimo vam godišnju članarinu u Ecos Pilot školi te 15 minuta probnog leta avionom Cesna C-150 ili malu pilotsku školu s pet sati teorije. Uletite u vašu iduću avanturu, koja će vam doista promijeniti životnu perspektivu!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate godišnju članarinu u aeroklubu Ecos te 15 minuta probnog leta avionom Cesna C-150. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate malu školu za pilote te 5 sati teorije (PPLA). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebna je primjerena oprema.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
internet
klima
lijepa priroda
panorama
parking
separe (vip)
Godišnja članarina u aeroklubu Ecos
15 minuta probnog leta avionom Cesna C-150
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Mala pilotska škola
5 sati teorije (uvod u PPLA)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se