Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana! Isporuka isti dan za područje Grada Zagreba!
Premium partner

Ecos Pilot School, Zagreb

Svijet iz ptičje perspektive dostupan svima

Volite li istraživati nove gradove i upuštati se u pustolovine? Ecos Pilot School idući je korak za vas! Postanite pilot i proširite svoje vidike te doživite osjećaj slobode i uspjeha. Poznavanje pilotiranja dat će vam novi poticaj da istražite svijet do koje granice vi želite. Uživajte u pogledu iz ptičje perspektive na beskrajno plavo nebo. Aeroklub nudi sportske, profesionalne i panoramske letove. Let je za sve one željne novih avantura!
Ježdovečka 17, 10250 Lučko
01 656 0311
Više o ponudi

Ecos Pilot School u Zagrebu, Lučko, prva je privatna škola letenja na prostoru bivše Jugoslavije koja je od tada nastavila s tradicijom izvrsnih pilota. Prilikom vašeg prvog leta koristi se najprikladniji avion, a daljnje obrazovanje odvija se kroz učenje sa sve složenijim zrakoplovima, tako da možete postupno raditi na samopouzdanju u pilotiranju i postupno stjecati osjećaj za upravljanje i performans zrakoplova, od onih jednostavnijih do kompliciranijih.

Ecos Pilot School nudi godišnju članarinu u školi s kojom možete letjeti svojim zrakoplovom po povoljnijim cijenama. U maloj školi letenja dobivate 128 sati teorije sa sveobuhvatnim podacima koje morate znati kao budući pilot te 5 sati letenja. Po polaganju tečaja dobivate privatnu pilotsku licencu s kojom dobivate dozvolu za nekomercijalni let po sunčanom vremenu.

U našoj ponudi nudimo vam godišnju članarinu u Ecos Pilot školi te 15 minuta probnog leta avionom Cesna C-150 ili malu pilotsku školu s pet sati teorije. Uletite u vašu iduću avanturu, koja će vam doista promijeniti životnu perspektivu!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate godišnju članarinu u aeroklubu Ecos te 15 minuta probnog leta avionom Cesna C-150. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate malu školu za pilote te 5 sati teorije (PPLA). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebna je primjerena oprema.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
internet
klima
lijepa priroda
panorama
parking
separe (vip)
Godišnja članarina u aeroklubu Ecos
15 minuta probnog leta avionom Cesna C-150
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Mala pilotska škola
5 sati teorije (uvod u PPLA)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se