Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Sensperience adrenalinska avantura

Najdublje igraće iskustvo koje možete zamisliti

Sensperience je jedinstvena interaktivna igra - nije kazalište, escape room ni kuća strave i nema zagonetki, šifri ni pogrešnih odluka. Cijelu igru sjedite na stolici s povezom preko očiju, a tijekom igre ćete osjetiti jake emocije i nalet adrenalina, dok vas u stvarnosti ništa neće ugroziti. Sensperience je bez sumnje najdublja, jedinstvena interaktivna igra koju možete odigrati!
Podolje 10 , 10000 Zagreb
015810401
Više o ponudi

Sensperience je najdublja, jedinstvena interaktivna igra koju možete odigrati u Europi. Nije kazalište, escape room ni kuća strave. Nema zagonetki, šifri ni pogrešnih odluka.

Igra se u ekipi od 2 do 5 igrača, traje 90 minuta, a cijelu igru sjedite na stolici s povezom preko očiju. U prvih par minuta zaboravit ćete da ništa ne vidite jer ćete čuti zvukove, mirisati mirise, dodirivati predmete i razgovarati s osobama koje ćete sresti u igri. Vaš gamemaster je vodič koji vam pomaže vidjeti i kretati se u zamišljenom svijetu u kojemu se nalazite.

Osjetit ćete jake emocije i nalet adrenalina, dok vas u stvarnosti ništa neće ugroziti. Sensperience je bez sumnje najdublja igra koju možete doživjeti. Čeka vas 90 minuta avanture koja će u potpunosti preuzeti sva vaša osjetila! Usudite li se pobjeći od stvarnosti i oživjeti igru u vašoj mašti?

 

Što dobivate u poklon-paketu:

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate sensperience igru po izboru: akcija, komedija, triler ili horor u trajanju 90 minuta. Vrijedi za 2 do 5 osoba.

 

Korisni savjeti:

  • Dobna granica: 18+ za igru Dječji kamp, 16+ za igru Hipokrat, 12+ za igru Agent.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
animacija
djeca
klima
parking
skupine
sportski centar
Sensperience igra po izboru:
akcija, komedija, triler ili horor (90 min)
Vrijedi za 2 do 5 osoba,rezervacija unaprijed

599,00Kn

Pretplatite se