Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Domaćinstvo Črnko, Jarenina

Priuštite si kraljevska tradicionalna vina

U srcu Gorenjskih brda uživat ćete u prirodnim ljepotama te kraljevskim mirisima i okusima. U vinogradima Črnko, starima dvije do trideset godina, proizvode se žuti i rumeni muškat, rizling, elegantni chardonnay, nježni bijeli pinot, sauvignon, traminac te brojne druge sorte vina. U vinogradu i vinskim podrumima kombiniraju se najnovije inovacije s dugogodišnjom tradicijom obiteljskog iskustva, što rezultira najsuvremenijim i prepoznatljivim rezultatima u vinogradarstvu.
Jarenski vrh, 2221 Jarenina, Slovenija
0038641 767 117
Više o ponudi

Domaćinstvo Črnko nalazi se u samom središtu Gorenjskih brda, a prostire se na spektakularnih 6 hektara vlastitih vinograda u južnim i jugozapadnim dijelovima Jareninskoga Vrha i Slatineka. U vinogradima starim od deset do trideset godina proizvedeni su žuti i rumeni muškat, rizling, elegantni chardonnay, nježni bijeli pinot, sauvignon te traminac. Na jednom dijelu domaćinstva nalaze se drvene bačve u kojima se njeguju crvena i bijela vina, a u drugom se fermentacija bijelih vina provodi u bačvama od nehrđajućeg čelika. U podrumu se nalazi prostor za preradu grožđa i destilaciju rakije. U gospodarstvu Črnko uzgaja se i obrađuje svježe i ukusno povrće na integrirani način pod stalnim nadzorom ovlaštenih organizacija. Njihove proizvode možete dobiti tijekom cijele godine na glavnoj tržnici, Trgu svobode i na Kramarskom sajmu u Tamu. Domaćinstvo Črnko dobitnik je prestižnih nagrada u Španjolskoj, Francuskoj i Kanadi.

U ponudi iz naših poklon-paketa dobivate čaše bijelog vina i/ili pjenušca, okrepiti se također možete s platom pršuta ili domaćeg nareska i sira kojeg dobijete uz piće. Ovo ukusno kušanje će promijeniti način na koji mislite o vinu i domaćim proizvodima!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate 2 x 3 čaše (bijelog i crvenog) vina s platom pršuta i sira. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate 2 x 4 čaše bijelog vina s platom domaćeg nareska i sira. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate čašu pjenušca + 2 x 5 čaša bijelog vina s platom domaćeg nareska i sira + butelju vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate 4 x 5 čaša bijelog vina s platom pršuta i sira + butelja vina. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
romantično
vinska karta
vinski podrum
wi-fi
2 x 3 čaše bijelog vina + plata s pršutom i sirom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

185,00Kn24,55

2x 4 čaše bijelog vina + plata domaćeg nareska i sira
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan ranije

299,00Kn39,68

Čaša pjenušca + 2x 5 čaša bijelog vina + plata domaćeg nareska i sira + boca vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan ranije

450,00Kn59,73

4x 5 čaša bijelog vina + tanjur pršuta i sira + boca vina
Vrijedi na 4 osobe
Rezervacija 1 dan ranije

599,00Kn79,50

Pretplatite se