Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1

Dvorac Tacen, Ljubljana

Oaza mira koja kombinira ljepotu i povijest

Dvorac Tacen oaza je mira u kojoj se ljepota i povijest kombiniraju u toploj domaćoj atmosferi. Sobe ovoga hotela nude posebnu udobnost i ovdje si prošlost i budućnost pružaju ruke. Dvorište nudi opuštanje u intimi kako biste upili sve podražaje koje prekrasna okolina oko vas izaziva. Ukusno namještene luksuzne sobe u lijepoj i tradicionalnoj izgrađenoj kući nude vam diskreciju i udobnost. U vrtu koji pruža pogled na rijeku Savu moći ćete se opustiti i pobjeći od stvarnoga svijeta.
Pot sodarjev 2, 1000 Ljubljana, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Dvorac Tacen smještaj je u Tacenu, ispod Šmarne gore, nekoliko minuta od centra Ljubljane u kojoj se nalaze sve atrakcije. Sobe ovoga hotela nude posebnu udobnost koja je spoj prošlosti i budućnosti na najbolji način. Veoma su prostrane s vlastitim velikim kupaonicama, kreveti slove kao veoma udobni, podne obloge izrađene su od prirodnog drva, a čitava je oprema upravo ono što trebate. Tacen gostima nudi diskreciju i udobnost u ukusno namještenim luksuznim sobama unutar tradicionalno izgrađene kuće u srcu autentičnog prirodnog bogatstva. U blizini dvorišta i vrtu moći ćete se opustiti od užurbanog načina života uz pogled na rijeku Savu.

U ponudi našeg poklon-paketa naći ćete noćenje s doručkom u Deluxe sobi te komplementarnih 0,5 l vina ili pjenušca uz koje vjerujemo da ćete se maksimalno opustiti u ovoj oazi mira.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 1 x noćenje s doručkom u Deluxe sobi te komplementarnih 0,5 l vina ili pjenušca. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
apartmani
lijepa priroda
panorama
parking
prenoćište
restoran
vinska karta
1 x noćenje s doručkom u Deluxe sobi
0,5 l vina ili pjenušca
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se