Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Guests winner

Hotel Kaštel, Motovun

Oaza odmora i užitka s pogledom na Istru

Hotel Kaštel (***) elegantno je uređen i udoban hotel za sve generacije te predstavlja oazu u kojoj se možete opustiti i uživati u kombinaciji bogate tradicije i prirode. Bajkoviti hotel nalazi se u srednjovjekovnom gradiću Motovunu te je odličan izbor za posjetitelje željne uživanja u kulturi i arhitektonskim ljepotama. Dobro opremljeni hotelski wellness-centar i jutarnja kava u sjeni kestenja pobrinut će se za poseban ugođaj, uz sobe koje su uređene u starinskom stilu.
Trg Andrea Antico 7, 52 424 Motovun
052 681 607
Više o ponudi

Hotel Kaštel smješten je u srednjovjekovnom gradu Motovunu, na brdu visine 277 metara. Nalazi se u palači Pollesini iz 17. stoljeća, jednoj od najprepoznatljivijih građevina ovog grada. U toploj domaćoj atmosferi, obiteljski vođen, hotel Kaštel kombinira tradiciju, ugodnu atmosferu i udobnost.

Hotel se nalazi u čarobnom krajoliku gdje se posjetitelji mogu opustiti i uživati u slikovitom, kulturnom, povijesnom i arhitektonskom biseru Istre. Gotovo svaki prozor hotela pruža nezaboravan pogled na centar grada i ulice Motovuna, središnju Istru te motovunske vinograde. Uz prekrasne sobe uređene u jedinstvenom stilu uživat ćete u vrhunskom Wellness & Spa Centru modernih interijera s opremljenim saunama (suha finska i parna sauna s terapijom bojama), relax sobom s kromoterapijom i zvjezdanim nebom, sobom za masaže i tretmane lica i tijela te zatvorenim bazenom s hidromasažnim slapovima. Uživajte u srcu Istre!

U ponudi naših poklon-paketa možete pronaći noćenja s doručkom u standard sobi i slatkom dobrodošlicom u sobi, a birati možete između korištenja bazena i saune te 10 ili 15% popusta na Wellness & Spa usluge. Sigurni smo da će vam bilo koja od ovih kombinacija pružiti nezaboravan odmor proveden u uživanju i najboljem okruženju koje Istra može ponuditi!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate jedno noćenje s doručkom u standard sobi te slatku dobrodošlicu u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate jedno noćenje s doručkom u standard sobi, kolač i kavu tijekom boravka, korištenje bazena te 10% popusta na Wellness & Spa usluge. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom u standard sobi, korištenje bazena i sauna (120 min) te 15% popusta na Wellness & Spa usluge. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi u 7., 8. i 9. mjesecu.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije korištenja saune.
  • Ako se želite kupati u bazenu, ne zaboravite kupaći kostim.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
apartmani
hotel
hotelski restoran
jacuzzi
klima
lijepa priroda
panorama
parking
terasa
unutarnji bazen
wellness
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u standard sobi
Slatka dobrodošlica u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi u 7., 8. i 9. mjesecu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599,00Kn

1 x noćenje s doručkom u standard sobi
1 x kava i kolač tijekom boravka
Korištenje bazena
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi u 7., 8. i 9. mjesecu
Rezervacija 3 dana unaprijed

989,00Kn

2 x noćenje s doručkom u standard sobi
Korištenje bazena i saune 120 min
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi u 7., 8. i 9. mjesecu
Rezervacija 3 dana unaprijed

1.690,00Kn

Pretplatite se