Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Guests winner

Hotel Kaštel, Motovun

Oaza odmora i užitka s pogledom na Istru

Hotel Kaštel (***) elegantno je uređen i udoban hotel za sve generacije te predstavlja oazu u kojoj se možete opustiti i uživati u kombinaciji bogate tradicije i prirode. Bajkoviti hotel nalazi se u srednjovjekovnom gradiću Motovunu te je odličan izbor za posjetitelje željne uživanja u kulturi i arhitektonskim ljepotama. Dobro opremljeni hotelski wellness centar i jutarnja kava u sjeni kestenja probrinut će se za poseban ugođaj, uz sobe koje su uređene u starinskom stilu.
Trg Andrea Antico 7, 52424 Motovun
052 681 607
Više o ponudi

Hotel Kaštel smješten je na brdu visine 277 metara gdje je smješten srednjovjekovni grad Motovun. Nalazi se u palači Pollesini iz 17. stoljeća, jedne od najprepoznatljivijih građevina ovog grada. U toploj domaćoj atmoferi, obiteljski vođen hotel Kaštel kombinira tradiciju, ugodnu atmosferu i udobnost. Hotel se nalazi u čarobnom krajoliku gdje se posjetitelji mogu opustiti i uživati u slikovitom, kulturnom, povijesnom i arhitektonskom biseru Iste. Gotovo svaki prozor hotel pruža nezaboravan pogled na centar grada i ulice Motovuna, središnju Istru te motovunske vinograde. Uz prekrasne ugodne sobe uređene u jedinstvenom stilu, uživat ćete u vrhunskom Wellness & Spa centru modernih interijera s opremljenim saunama (suha finska i parna sauna s terapijom bojama), relax sobom s kromoterapijom i zvjezdanim nebom, sobom za masaže i tretmane lica i tijela te zatvorenim bazenom s hidromasažnim slapovima. Uživajte u srcu Istre!

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći 1x noćenje s doručkom u Standard sobi i slatku dobrodošlicu u sobi, a birati možete između korištenja bazena i saune te 10% ili 15% popusta na Wellness & Spa usluge. Sigurni smo da će vam bilo koja od ovih kombinacija pružiti nezaboravan odmor proveden u uživanju u najboljem okruženju koje Istra može ponuditi!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Romantični bijeg« dobivate 1x noćenje s doručkom u Standard sobi te slatku dobrodošlicu u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Čarobni odmor« dobivate 1x noćenje s doručkom u Standard sobi, 1x kolač i kavu tijekom boravka, korištenje bazena te 10% popusta na Wellness & Spa usluge. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Vikend iz snova« dobivate 2x noćenje s doručkom u Standard sobi, korištenje bazena i sauna (120 min) te 15% popusta na Wellness & Spa usluge. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi 7., 8. i 9. mjesec.
  • Savjetujemo da izbjegavate obilne obroke 2h prije korištenja saune.
  • U slučaju da se želite kupati u bazenu, ne zaboravite kupaći kostim.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegeterijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
apartmani
hotel
hotelski restoran
jacuzzi
klima
lijepa priroda
panorama
parking
terasa
unutarnji bazen
wellness
wi-fi
1x noćenje sa doručkom u Standard sobi
Slatka dobrodošlica u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi 7., 8. i 9. mjesec
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

1x noćenje sa doručkom u Standard sobi
1x kava i kolač tijekom boravka
Korištenje bazena
10% popusta na Wellness & Spa usluge
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi 7., 8. i 9. mjesec
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00kn

2x noćenje sa doručkom u Standard sobi
Korištenje bazena i sauna oaze 120 min
15% popusta na Wellness & Spa usluge
Poklon iznenađenja
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi 7., 8. i 9. mjesec
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00kn

Pretplatite se