Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Hotel San Antonio, Podstrana

Ekskluzivni hotel na plaži za jedinstveni doživljaj

Vrsni hotel San Antonio nalazi se na fantastičnoj lokaciji koja stvara poseban doživljaj. Romantični zalasci sunca, moderno okruženje, šum valova i ukusna hrana s naglaskom na prirodne sastojke učinit će vaš odmor nezaboravnim. Prostrane sobe s pogledom na more i klimom pridonijet će tome da se osjećate kao kod kuće, a glavni kuhar u hotelskom restoranu pobrinut će se da probate sve dalmatinske specijalitete uz prigodna vina iz Dalmacije, Slavonije i Istre.
Grljevačka 30, 21312 Podstrana
021 336 111
Više o ponudi

Hotel San Antonio moderan je primorski hotel smješten u Podstrani 8 km od stare jezge Splita. Zbog svoje odlične lokacije idealan je za opušteno ljetovanje uz more, a navečer ćete tek nekoliko minuta pješice biti udaljeni od dinamične noćne gradske gužve. Boraviti možete u standard, classic i deluxe sobama s izravnim ili djelomičnim pogledom na more, a osim moderne hotelske opreme, svi gosti hotela na korištenje imaju raspoloživu saunu te fitness i bazen na vrhu glavne zgrade. Ljubazno hotelsko osoblje cijeni vašu udobnost pa će vas na plaži čekati ležaljke i besplatno parkiranje na hotelskom parkiralištu.

Uz bogatu ponudu hotela možete se odličiti i za opuštanje u spa centru, izlete na obližnje otoke te posjet popularnom Splitu gdje se nalazi UNESCO-m zaštićena Dioklecijanova palača.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći 1x ili 2x noćenje s doručkom u standard ili deluxe sobi, korištenje depadanse San Antonio te male stvari koje će olakšati vaš odmor – bazen, saunu, ležaljke na plaži i parking. Hotel San Antonio ima sve što vam treba za nezaboravan odmor!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Romantični bijeg« dobivate 1x noćenje s doručkom u Standard sobi, korištenje depadanse hotela San Antonio te korištenje bazena, saune, ležaljki na plaži, parkinga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Čarobni odmor« dobivate 2x noćenje s doručkom u Standard sobi, korištenje depadanse hotela San Antonio te korištenje bazena, saune, ležaljki na plaži, parkinga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Vikend iz snova« dobivate 2x noćenje s doručkom u Deluxe sobi s pogledom na more, 1x večeru za dvoje te korištenje bazena, saune, ležaljki na plaži, parkinga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedu u srpnju, kolovozu i rujnu.
  • Ukoliko želite koristiti bazen, ne zaboravite ponijeti kupaći kostim.
  • Ukoliko se želite baviti sportskim aktivnostima, ne zaboravite ponijeti sportsku odjeću i obuću.
  • Prije saune je obavezno tuširanje.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem e-maila.
dizalo
fitness
hotel
hotelski restoran
kafić
klima
panorama
parking
romantično
sauna
unutarnji bazen
wi-fi
1x noćenje s doručkom u Standard sobi
Bazen, sauna, ležaljke na plaži, parking
Ne vrijedi u 7., 8. i 9. mjesecu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00kn

2x noćenje s doručkom u Standard sobi
Bazen, sauna, ležaljke na plaži, parking
Ne vrijedi u 7., 8. i 9. mjesecu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00kn

2x noćenje s doručkom u Dexlue sobi s pogledom na more + 1x večera
Bazen, sauna, ležaljke na plaži, parking
Ne vrijedi u 7., 8. i 9. mjesecu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00kn

Pretplatite se