Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Hotel San Antonio, Podstrana

Ekskluzivni hotel na plaži za jedinstveni doživljaj

Vrsni hotel San Antonio nalazi se na fantastičnoj lokaciji koja stvara poseban doživljaj. Romantični zalasci sunca, moderno okruženje, šum valova i ukusna hrana s naglaskom na prirodne sastojke učinit će vaš odmor nezaboravnim. Prostrane sobe s pogledom na more i klimom pridonijet će tome da se osjećate kao kod kuće, a glavni kuhar u hotelskom restoranu pobrinut će se da probate sve dalmatinske specijalitete uz prigodna vina iz Dalmacije, Slavonije i Istre.
Grljevačka 30, 21312 Podstrana
021 336 111
Više o ponudi

Hotel San Antonio moderan je primorski hotel smješten u Podstrani 8 km od stare jezgre Splita. Zbog svoje odlične lokacije idealan je za opušteno ljetovanje uz more. Tek je nekoliko minuta pješice udaljen od dinamične noćne gradske gužve. Boraviti možete u standard, classic i deluxe sobama s izravnim ili djelomičnim pogledom na more.  Osim moderne hotelske opreme svi gosti imaju raspoloživu saunu te fitness i bazen na vrhu glavne zgrade. Ljubazno hotelsko osoblje cijeni vašu udobnost, pa će vas na plaži čekati ležaljke i besplatno parkiranje na hotelskom parkiralištu.

Uz bogatu hotelsku ponudu možete se odlučiti i za opuštanje u spa-centru, izlete na obližnje otoke te posjet popularnom Splitu, gdje se nalazi UNESCO-m zaštićena Dioklecijanova palača.

U ponudi naših poklon-paketa možete naći jedno noćenje ili njih dva s doručkom u standard ili deluxe sobi, korištenje depandanse San Antonio te male stvari koje će olakšati vaš odmor – bazen, saunu, ležaljke na plaži i parking. Hotel San Antonio ima sve što vam treba za nezaboravan odmor!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje s doručkom u standard sobi, korištenje depandanse hotela San Antonio te korištenje bazena, saune, ležaljki na plaži, parkinga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja s doručkom u standard sobi, korištenje depandanse hotela San Antonio te korištenje bazena, saune, ležaljki na plaži, parkinga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom u deluxe sobi s pogledom na more, jednu večeru za dvoje te korištenje bazena, saune, ležaljki na plaži, parkinga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi u srpnju, kolovozu i rujnu.
  • Ako želite koristiti bazen, ne zaboravite ponijeti kupaći kostim.
  • Ako se želite baviti sportskim aktivnostima, ne zaboravite ponijeti sportsku odjeću i obuću.
  • Prije saune obavezno je tuširanje.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati e-mailom.
dizalo
fitness
hotel
hotelski restoran
kafić
klima
panorama
parking
romantično
sauna
unutarnji bazen
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u standard sobi
Bazen, sauna, ležaljke na plaži, parking
Ne vrijedi u 7., 8. i 9. mjesecu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

599,00Kn79,50

2 x noćenje s doručkom u standard sobi
Bazen, sauna, ležaljke na plaži, parking
Ne vrijedi u 7., 8. i 9. mjesecu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989,00Kn131,26

2 x noćenje s doručkom u deluxe sobi s pogledom na more + 1 x večera (večera vrijedi do 14.06.)
Bazen, sauna, ležaljke na plaži, parking
Ne vrijedi u 7., 8. i 9. mjesecu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

1.690,00Kn224,30

Pretplatite se