Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Heritage Hotel San Rocco, Brtonigla

Savršen odmor u najboljem hrvatskom Heritage hotelu

Slijedeći najstrože kriterije restauracije, drevno obiteljsko imanje pretvoreno je u ekskluzivni kompleks koji obiluje komforom i sadržajima koji odlikuju vrhunske europske hotele. San Rocco najbolji je hrvatski Heritage hotel koji će vas očarati na prvi pogled, a birati možete između 14 soba od kojih je svaka dizajnirana na poseban način te stvara poseban ugođaj. Potpuno opuštanje omogućeno vam je u bazenima, sauni te terasi usred vrta. Iskusite luksuz u idiličnom okruženju!
Srednja ulica 2, 52474 Brtonigla
052 725 000
Više o ponudi

Priča o Heritage Hotelu San Rocco počinje 2004. godine kada je obitelj Fernetich odlučila drveni posjed pretvoriti u ekskluzivni hotelski kompleks i stvoriti udobnost koja se može usporediti sa svim modernim europskim hotelima viših kategorija. Iako je hotel smješten u samom centru sela Brtonigla, okružen je velikim parkom gdje se možete opustiti i uživati uz cvrkut ptica i čistom zraku Istre. Heritage Hotel San Rocco ima 14 jedinstveno opremljenih soba s detaljima drva, kamena i kovanog željeza koji svaku od soba čine jedinstvenim doživljajem u kojem ćete željeti biti cijeli dan. Sve su sobe klimatizirane te opremljene sefom, TV-om sa satelitskim programima, telefonom, mini barom te bežičnim pristupom internetu. Riječ je o nagrađivanom hotelu koji posljednih 5 godina drži sanjivu titulu Best Small Family Hotel u Hrvatskoj.

Osim naše ponude, tu je i hotelski spa centar s bazenom, saunom, hidromasažom i konferencijskom prostorijom. Možete kupiti i domaće istarsko maslinovo ulje i ocat koje obitelj  već godinama proizvodi, a kušati ih možete u jedinstvenim restoranu koji ima Michelinovu zvijezdu. Restoran San Rocco ima svoje specijalitete, uključujući svježe pripremljene plodove mora i istarski tartuf.

U ponudi iz naših poklon paketa naći ćete 1x ili 2x noćenje s doručkom u Classic sobi ili 1x noćenje u Comfort sobi s večerom od 4 slijeda za koju smo sigurni da će vas ostaviti bez daha. Dopustite sebi luksuz na istarski način!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Čarobni odmor« dobivate 1x noćenje s doručkom u Classic sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Vikend iz snova« dobivate 2x noćenje s doručkom u Classic sobi . Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Vikend iz snova« dobivate 1x noćenje s doručkom u Comfort sobi te večeru u 4 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od 01.06. do 29.09. i za vrijeme božićnih praznika.
  • Ukoliko planirate koristiti bazen, ne zaboravite ponijeti kupaći kostim.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegeterijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
hotelski restoran
klima
parking
restoran
romantično
vinska karta
wellness
wi-fi
1x noćenje s doručkom u Classic sobi
Ne vrijedi od 01.06.- 29.09. i u vrijeme božićnih blagdana
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00kn

2x noćenja s doručkom u Classic sobi
Ne vrijedi od 01.06.- 29.09. i u vrijeme božićnih blagdana
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00kn

1x noćenje s doručkom u Comfort sobi
Večera od 4 slijeda
Ne vrijedi od 01.06.- 29.09. i u vrijeme božićnih blagdana
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00kn

Pretplatite se