Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Premium partner

Hotel Indijan, Orebić

Hotel na samoj plaži s pogledom na otoke

Hotel Indijan nalazi se neposredno uz plažu u središtu Orebića i uspješno kombinira tradicionalnu i modernu arhitekturu s 19 potpuno opremljenih soba. Prekrasni balkoni, koji su dio soba, nude pogled na Korčulu i ostale otoke. Hotel Indijan razmazit će vas uz fitness, wellness i spa-centar, veliku terasu i bazen koji se nalazi ispod staklene kupole na krovu hotela. Sve što se od vas očekuje jest da se opustite i uživate uz iznimnu gostoljubivost osoblja.
Škvar 2, 20250 Orebić
01 4572 288
Više o ponudi

Priobalni Hotel Indijan manji je hotel koji se nalazi tik na plaži u centru Orebića, na poluotoku Pelješcu koji nudi brojne mogućnosti za opuštanje, relaksaciju i zabavu. Osim ljubitelja vodenih sportova i biciklizma također su česti posjetioci ovoga kraja ljubitelji planinarenja. Njihova je najpopularnija točka brdo Sv. Ilije.

Hotel ima 19 soba. Sve su klimatizirane, imaju TV, besplatan bežični internet, sef i minibar. U hotelu vam se također nudi korištenje fitnessa i wellnessa te unutarnjeg bazena i jacuzzija. Hotelski restoran Korta nudi kulinarske užitke s pogledom na plažu u sjeni palmi. Uživati možete i u vinima s otoka Pelješca te koktelima u baru Kolona. Dočekajte zalazak sunca s pogledom na centar Orebića!

U ponudi naših poklon-paketa možete naći jedno noćenje ili dva noćenja s doručkom u Superior DBL sobi s pogledom na more te komplementarnom bocom vina ili piće dobrodošlice. Koju god ponudu odabrali, pripremite se na uživanje i opuštanje u čarobnom mediteranskom okruženju!  

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom u Superior DBL sobi s pogledom na more. Paket uključuje i komplementarnu bocu vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom u Superior DBL sobi s pogledom na more. Paket uključuje piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu nije moguće iskoristiti od 1. 7. do 31. 8.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjeta, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
apartmani
fitness
hotel
klima
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
plivanje
sauna
wellness
1 x noćenje s doručkom u Superior DBL sobi
Soba s pogledom na more
Boca vina u sobi
Ne vrijedi od 1. 7. do 31. 8.
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

Piće dobrodošlice
2 x noćenje s doručkom u Superior DBL sobi
Soba s pogledom na more
Ne vrijedi od 1. 7. do 31. 8.
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se