Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Smart partner

B&B Hotel Ljubljana Park

Osjetite ritam Ljubljane iz prve ruke

Hotel Park nalazi se u samom središtu glavnog grada Slovenije. Nalazi se na korak od povijesnih znamenitosti, najpopularnijih mjesta u Ljubljani i brojnih drugih kulturnih događanja. Nadohvat ruke također su i sva moderna te urbana mjesta u Ljubljani. Hotel aktivno podržava i organizira brojne kulturne, zabavne i umjetničke predstave. Također, prvi je hotel u Sloveniji koji je dobio prestižni certifikat Travelife Gold, koji podržava i promiče održivi turizam.
Tabor 9, 1000 Ljubljana, Slovenija
+385 1 4572 288
Više o ponudi

Hotel Park nalazi se u središtu Ljubljane, na korak udaljenosti od povijesnih znamenitosti i najpopularnijih mjesta u Ljubljani. Prvi je hotel u Sloveniji koji je primio prestižni certifikat Travelife Gold koji podržava i promiče održivi turizam. Također je jedini hotel smješten u samom parku, stoga ćete zasigurno imati miran san i potpuno se odmoriti.

U hotelu Park predani su održivom razvoju, poštivanju okoliša i integraciji s lokalnom zajednicom. Reduce, reuse and recycle njihovo je glavno načelo. U duhu je slogana u okruženju hotela postavljen pčelinji i biljni vrt koji gosti mogu pogledati po dogovoru. Hotel Park također je dio gradskih zagovarača čiste Ljubljane. U okruženju hotela možete uživati na obližnjoj šetnici, a zabaviti se možete uz dobru kavu, domaća pića, čaj ili večernji koktel u hotelskom baru Spark. Hotel ima i restoran koji će vas oduševiti domaćom, svježom, prirodnom i ukusnom hranom spravljenom prema lokalnim receptima uz dodatna gurmanska iznenađenja.

U ponudi naših poklon-paketa možete odabrati noćenje s doručkom u superior sobi i komplementarnom bocom pjenušca ili dva noćenja s doručkom u superior sobi i komplementarnom bocom vina ili pjenušca. Koju god ponudu odaberete, vaš će odmor uz ljubazno osoblje biti nezaboravno iskustvo!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom u superior sobi i bocu pjenušca u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Najljepši trenutci u dvoje dobivate noćenje s doručkom u superior sobi i bocu pjenušca u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom u superior sobi i bocu pjenušca ili vina u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Bogatstvo planina, sunca i mora dobivate dva noćenja s doručkom u superior sobi i bocu pjenušca ili vina u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
apartmani
hotel
hotelski restoran
kafić
masaža
prenoćište
1 x noćenje s doručkom u superior sobi
Boca pjenušca u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

1 x noćenje s doručkom u superior sobi
Boca pjenušca u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

2 x noćenje s doručkom u superior sobi
Boca vina ili pjenušca u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

239,99

2 x noćenje s doručkom u superior sobi
Boca vina ili pjenušca u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

239,99

Pretplatite se