Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
Premium partner

Hotel Waldinger

Opuštanje u zagrljaju secesijske arhitekture

Hotel Waldinger, smješten u samom srcu Osijeka, nosi ime po osječkom slikaru iz 19. stoljeća. Pored secesijskih elegantno uređenih soba s queen size francuskim ležajevima, hotel svojim gostima nudi mogućnost rekreacije i opuštanja u bogato opremljenoj fitness-dvorani, hotelskoj sauni ili privatnoj sobi s jacuzzijem. Možete iskusiti bogatstvo gastronomskih užitaka pripremljenih na inspirativan način u nekoliko puta nagrađivanom restoranu Clubu Waldinger.
Županijska ulica 8, 31 000 Osijek
01 4572 288
Više o ponudi

Hotel Waldinger, smješten na najljepšoj lokaciji u samom središtu grada Osijeka, prvi je hotel s četiri zvjezdice u Osijeku. Stogodišnja secesijska zgrada hotela zaštićena je kao kulturni i ambijentalni spomenik. Projektirao ju je i reljefnom ornamentikom oplemenio arhitekt i kipar Antun Slaviček, umjetnik osječke secesije. Struka je jednako dobro prepoznala uporan i predan rad te je Hotel Waldinger nositelj brojnih priznanja i nagrada.

Hotel Waldinger svojim gostima nudi 15 dvokrevetnih soba i 1 jednokrevetnu sobu. Sve su sobe klimatizirane, opremljene antialergijskim madracima i posteljinom, sušilom za kosu, sefom, PayTV-sustavom te besplatnim bežičnim internetom. Svim je gostima omogućen besplatan parking pod videonadzorom. Prava kruna uspjeha stigla je 2008. godine, kada je Hotel Waldinger proglašen najboljim malim kontinentalnim hotelom u svijetu prema Trade Leaders’ Clubu. Dobivena nagrada International Tourism Trophy međunarodno je priznanje za izvrsnost u turističkoj, hotelijerskoj i ugostiteljskoj industriji.

U ponudi naših poklon-paketa možete birati noćenje u superior ili deluxe sobi s doručkom uz korištenje jacuzzija. Uz našu ponudu Hotel Waldinger svojim gostima nudi mogućnost rekreacije i opuštanja u bogato opremljenoj fitness-dvorani, hotelskoj sauni ili privatnoj sobi s jacuzzijem za opuštanje, a restoran Club Waldinger nudi vam mnoštvo bogatih gastronomskih užitaka pripremljenih na inspirativan način.

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom u superior sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate noćenje s doručkom u deluxe king size sobi uz korištenje jacuzzija.

Korisni savjeti:

  • Ako planirate koristiti wellness i spa-usluge, ne zaboravite kupaći kostim i ručnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
fitness
hotel
hotelski restoran
jacuzzi
kućni ljubimci
parking
prenoćište
restoran
sauna
wellness
wi-fi
1 x noćenje u Superior sobi s doručkom
Parking, Wi-Fi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

1 x noćenje u Deluxe king size sobi s doručkom
Korištenje jacuzzija, parking, Wi-Fi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se