Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Etno Art Chef tečaj kuhanja, Lopatinec

Jedinstveno gastronomsko, zabavno i edukativno iskustvo

Putovanje kroz vrijeme i prostor više nije samo san, a uz Etno Art Chef tečaj kuhanja to možete napraviti već danas. Ovaj tečaj kuhanja odvest će vas do najdaljih krajeva i različitih vremenskih razdoblja te vas upoznati s najzanimljivijim kulturama i to sve kroz čaroliju okusa. Naučite stvoriti okuse koji će uveseliti posebne životne prilike vama i vašim najdražima. Ove radionice novi su način zabave za dvoje u kojem učite uz praksu i čaroliju okusa.
Vladimira Nazora 22, 40311 Lopatinec
040 856 333
Više o ponudi

Etno Art Chef je tečaj kuhanja u kojem se hrana, druženje i učenje po provjerenom receptu pretvaraju u jedinstveno gastronomsko, zabavno i edukativno iskustvo. Polaznici nakon kupnje namirnica u dvoje rade na pripremi jela u fazama i to u vrhunski opremljenoj, velikoj kuhinji s vrsnim chefovima i voditeljima koji osiguravaju da polaznici usvoje sva predviđena znanja i vještine pritom se izvrsno zabavljajući.

Nakon radionice, svi polaznici imaju priliku u ugodnoj atmosferi kušati i pojesti svoja jela te procijeniti vlastite sposobnosti. Osim tečajeva kuhanja, ovdje možete naći radionice po mjeri, idealne za proslave raznih prigoda i team buildinge, kao i za neuobičajeno druženje i zbližavanje uz zabavu. Možete i unajmiti kuhinju s 8 potpuno opremljenih, mobilnih radnih jedinica za razne prigode i potrebe. Kuhinja je moderno opremljena te se sastoji od prilagodljivih, pomičnih radnih jedinica.

U ponudi iz našeg poklon-paketa možete naći piće dobrodošlice, odlazak u nabavku namirnica, tečaj s kupljenim namirnicama te večeru i recepte. Uživajte u zabavi na drugačiji način!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate piće dobrodošlice, nabavku namirnica, tečaj s korištenjem namirnica, večeru s vlastitim pripremljenim objedom te recepte. Ponuda vrijedi za 2 osobe u grupnim terminima.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
ekološki uzgojeni sastojci
lijepa priroda
panorama
restoran
skupine
Žar
Piće dobrodošlice i odlazak u nabavku namirnica
Tečaj kuhanja s kupljenim namirnicama, večera koju ste sami pripremili i recepti
Vrijedi za 2 osobe u grupnim terminima
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se