Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Guests winner

Restoran Terbotz, Štrigova

Umjetnost kreiranja jedinstvenih jela

Stoljetna tradicija umjetnosti pretvaranja namirnica u vrsne specijalitete u ugodnom ambijentu ono je što restoran Terbotz izdvaja od ostalih. Tradicionalna domaća jela čiji se sastojci uzgajaju u vrtu i okolici oduševit će i najveće gurmane. Jedinstveni okusi Međimurja uz sezonske i svježe juhe, kao i jela od mesa, ribe i divljači te salate i vrhunski deserti ostavit će vas bez daha. Uz specijalitete, kušajte i bogate voćne mirise najboljih vina regije i svijeta.
Železna Gora 113, 40312 Štrigova
040 857 444
Više o ponudi

Godine 2002. na pitoresknom brijegu Železne Gore izgrađen je restoran Terbotz, mjesto kojem se gosti rado vraćaju. Stotinama godina naraštaji obitelji Jakopić su stvarali osobita vina, a današnja generacija vrsnim vinima pridružuje strasnu predanost kulinarskom iskustvu na imanju. Tradicija je duboko ukorijenjena na obiteljskom imanju Jakopić, a okusi s njihovih tanjura vaš će posjet učiniti bogatijim i punijim. Na stol vam donose jedinstvene okuse Međimurja, sezonske i svježe juhe, mesna ili riblja jela, divljač, salate, maštovite priloge i vrhunske deserte koji nastaju od sastojaka iz njihova vrta, voćnjaka, imanja, okolnih šuma te iz Mure i Drave.

U ponudi iz našeg poklon-paketa možete birati između degustacije vina vinarije Jakopić uz platu domaćih proizvoda ili večere u 4 slijeda te ručka ili večere u 3 slijeda. U ponudi dodatno dobivate čašu ili bocu vina uz glavno jelo, ovisno o odabranom paketu. Pored naše ponude, na raspolaganju vam se nalazi bogat izbor vina iz cijelog svijeta, a posebno se ponose izborom najboljih međimurskih vina, poznatih po bogatim cvjetnim i voćnim aromama te nenadmašne svježine.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju više vrsta vina vinarije Jakopić. Degustacija je popraćena platom domaćih proizvoda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate ručak ili večeru u 3 slijeda i piće dobrodošlice + čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate ručak ili večeru u 4 slijeda i piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate degustaciju vina vinarije Jakopić i večeru u 4 slijeda + bocu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Najbolji užitci  dobivate ručak ili večeru u 3 slijeda i piće dobrodošlice + čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji  dobivate degustaciju vina vinarije Jakopić i večeru u 4 slijeda + bocu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili putem e-maila.
ekološki uzgojeni sastojci
lijepa priroda
parking
restoran
romantično
vinska karta
Degustacija vina vinarije Jakopić
Plata domaćih proizvoda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

185,00Kn24,55

Piće dobrodošlice
Ručak ili večera u 3 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299,00Kn39,68

Večera u 4 slijeda po izboru chefa
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

450,00Kn59,73

Degustacija vina vinarije Jakopić
Večera u 4 slijeda
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599,00Kn79,50

Pretplatite se