Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Restoran Krpan, Ljubljana

Riblji specijaliteti uz Ljubljanicu

Najveći izbor svježih ribljih jela u Ljubljani možete naćai u restorani Krpan. Riblja jela za vas se pripremaju na različite načine, a posebno su poznata jela s ribom koja se peče na otvorenom roštilju loženim drvom vinove loze. Uz ribu, ovdje vam nude izvrsna jela od mesa i povrća, tjestenine i njoke. Ukusna hrana još je bolja uz kapljicu prigodnog vina domaćih i stranih proizvođača iz Čilea, Francuske, Hrvatske i Italije. Uživajte u pravog ribljoj avanturi u glavnom gradu Slovenije!
Ob Ljubljanici 24, 1000 Ljubljana, Slovenija
003861 521 12 20
Više o ponudi

Restoran Krpan nalazi se uz rijeku Ljubljanicu. Restoran može ugostiti do 100 gostiju u isto vrijeme,a krasi ga Lounge bar na ulasku, američki bar u prizemlju, blagavaonica na prvom katu i atrij koji doprinosi sofisticiranom i otmjenom dojmu. Uz ponudu hrane s menija, njihov je specijalitet ponuda morskih plodova u Ljubljani. Tu dakle možete kušati svježe uzgojenu ribu pripremljenu na tri različita načina – pečenu na otvorenom roštilju, kuhanu u bijelom vinu ili pečenu s krumpirom u pjenušavom vinu. Počastite se ribljom paštetom od svježe škarpine, salatom od sipe u s rajčicom i rikulom, rajčicom s mozzarellom – bufalo ili salatom od kozica. Ne zaboravite kušati carpacco od hobotnice ili svježeg brancina, salatu od jastoga na kornatski način, pršut s dinjom i maslinama ili jadranske škampi jer nećete moći odoljeti.

U ponudi iz našeg poklon paketa možete naći meni u 5 sljedova. Uživajte u mediteranskim okusima u srcu glavnog grada Ljubljane!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Ekstravagantna večera« dobivate meni u 5 sljedova. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
klima
parking
restoran
vinska karta
wi-fi
Žar
Meni u 5 sljedova
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

599.00kn

Pretplatite se