Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NATJEČAJ SXP1
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Excellence partner

Gostionica Pri Mari, Piran

Tradicionalna obiteljska primorska gostionica

Gostionica Pri Mari tradicionalna je obiteljska gostionica u Piranu, namještena u izvornom primorskom stilu. Gostionica nudi svježu ribu iz Piranskog zaljeva i jela pripremljena od sastojaka vlastite proizvodnje po starim venecijanskim receptima. U gostionici Pri Mari svi se gosti osjećaju ugodno, kao da su dio obitelji. Među Marinim specijalitetima su srdele, piranska riblja juha, domaći njoki s rukolom i pršutom, rižoto sa škampima te ukusna tjestenina s lignjama.
Via Dante Alighieri 17, 6330 Piran, Slovenija
+386 5 673 47 35
Više o ponudi

Gostionica Pri Mari jedan je od rijetkih obiteljskih restorana u Piranu. 

Opremljen je u izvornom starinskom stilu, a svakodnevno nudi svježe pripremljene obroke prema vlastitim, primorsko-venecijanskim receptima. Atraktivna atmosfera primorske gostionice i s ljubavlju pripremljena hrana zadovoljit će i najzahtjevnije goste. Ovo je mjesto kojem se svi rado vraćaju, zahvaljujući iznimnoj gostoljubivosti i visokoj razini profesionalnosti. Ponuda uključuje tradicionalna primorska i venecijanska riblja i mesna jela, a na jelovniku možete pronaći hobotnicu ispod peke te širok asortiman izvrsnih vina.

U ponudi iz naših poklon-paketa dobivate meni u 3 ili 5 sljedova, a pored naše ponude možete kušati vina priznatih primorskih, kraških i goriških vinara te ostale specijalitete kuće. Također, u neposrednoj blizini gostionice nalaze se apartmani u kojima možete odsjesti te šetnica pored koje se tijekom dana možete kupati, a navečer uživati ​​u romantičnim šetnjama uz obalu.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate vaučer u iznosu poklon paketa. Potrebno je napraviti rezervaciju minimalno 1 dan unaprijed.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera obivate vaučer u iznosu poklon paketa. Potrebno je napraviti rezervaciju minimalno 1 dan unaprijed.
  • U poklon-paketu Neprocjenjivi doživljaj obivate vaučer u iznosu poklon paketa. Potrebno je napraviti rezervaciju minimalno 1 dan unaprijed.

 

Korisni savjeti:

  • Osoblje restorana potrebno je obavijestiti o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo Vas da rezervacije napravite na vrijeme kako bi si osigurali željeni termin.
djeca
lijepa priroda
parking
prenoćište
restoran
romantično
Vaučer u vrijednosti poklon paketa
Rezervacija 1 dan unaprijed

64,99

Vaučer u vrijednosti poklon paketa
Rezervacija 1 dan unaprijed

89,99

Vaučer u vrijednosti poklon paketa
Rezervacija 1 dan unaprijed

89,99

Pretplatite se