Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Guests winner

Restoran Bota Šare, Zagreb

Tradicionalni okusi Dalmacije u srcu Zagreba

Uživajte u zvukovima i izgledu Dalmacije u samom središtu Zagreba gdje vam zvuci klape, šarmantna atmosfera te tradicionalni ambijent prenose ono najbolje. Ovdje će vam ponuditi samo najkvalitetnije sastojke kao što su škampi, razni mediteranski začini, kozice, tuna, malostonske kamenice i mnoštvo drugih. Ovi izvorni sastojci omogućavaju vam najbolje uživanje u svakom zalogaju.
Kralja Zvonimira 124, 10000 Zagreb
01 2316 745
Više o ponudi

Restoran Bota Šare lanac je restorana koji dalmatinski doživljaj pruža i u Zagrebu. Opušteni zvuci klape, izvrsna riba i izvanredna selekcija vina samo su neki od elemenata koji će vas oduševiti. Od samog početka, lanac restorana Bota Šare pruža vam samo najkvalitetnija jela pripravljena od samo najkvalitetnijih namirnica. Možete birati između bogate ponude škampa s buzara, crnog rižota te ribe na žaru s mediteranskim začinima. Svi sastojci za pripremu hrane uzgajaju se organski, čime se misli na vaše zdravlje. Osim toga, unutar restorana Bota Šare nalazi se Oyster & Sushi bar Bota. Ovdje će vam poslužiti japanski sushi od isključivo jadranskih sastojaka, pa tako možete probati najbolju kamenicu svijeta, stonsku kamenicu, u sushiju za potpuno novi okus.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete naći večeru u 3 ili 5 sljedova uz vino. Uživajte u dalmatinskoj tradiciji u srcu Zagreba!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate večeru u 3 slijeda s menijem po izboru chefa i čašu vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate večeru u 4 slijeda s menijem po izboru chefa i 05,l vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate večeru u 5 sljedova s menijem po izboru chefa uz bocu vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
djeca
klima
parking
restoran
terasa
wi-fi
Večera u 3 slijeda (meni iznenađenja)
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299,00Kn39,68

Večera u 4 slijeda (meni iznenađenja)
0,5l vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

450,00Kn59,73

Večera u 5 sljedova (meni iznenađenja)
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599,00Kn79,50

Pretplatite se