Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Restoran Bota Šare, Zagreb

Tradicionalni okusi Dalmacije u srcu Zagreba

Uživajte u zvukovima i izgledu Dalmacije u samom središtu Zagreba gdje vam zvuci klape, šarmantna atmosfera te tradicionalni ambijent prenose ono najbolje. Ovdje će vam ponuditi samo najkvalitetnije sastojke kao što su škampi, razni mediteranski začini, kozice, tuna, malostonske kamenice i mnoštvo drugih. Ovi izvorni sastojci omogućavaju vam najbolje uživanje u svakom zalogaju. Unutar restorana također se nalazi i Oyster & Sushi Bar Bota gdje se priprema japanski sushi.
Kralja Zvonimira 124, 10000 Zagreb
01 2316 745
Više o ponudi

Restoran Bote Šare lanac je restorana koji dalmatinski doživljaj pruža i u Zagrebu. Opušteni zvuci klape, izvrsna riba i izvanredna selekcija vina samo su neki od elemenata koji će vas oduševiti. Od samog početka, lanac restorana Bote Šare pruža vam samo najkvalitetnija jela pripravljena od samo najkvalitetnijih namirnica. Možete birati između bogate ponude škampa s buzara, crnog rižota te ribe na žaru s mediteranskim začinima. Svi sastojci za pripremu hrane uzgajaju se organski čime se misli na vaše zdravlje. Osim toga, unutar restorana Bota Šare nalazi se Oyster & Sushi bar Bota. Ovdje će vam poslužiti japanski sushi od isključivo jadranskih sastojaka pa tako možete probati najbolju kamenicu svijeta, stonsku kamenicu, u sushiju za potpuno novi okus.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći večeru od 3 ili 5 slijedova uz vino. Uživajte u dalmatinskoj tradiciji u srcu Zagreba!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Stol za dvoje« dobivate večeru od 3 slijeda s menijem po izboru chefa i čašu vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Ekstravagantna večera« dobivate večeru od 5 slijedova s menijem po izboru chefa uz bocu vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
djeca
klima
parking
restoran
terasa
wi-fi
Žar
Večera od 3 slijeda - meni iznenađenja
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Večera od 5 sljedova - meni iznenađenja
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

Pretplatite se