Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Guests winner

Yacht Club, Opatija

Središte istarsko-primorske kuhinje

Yacht Club Opatija nalazi se u slikovitoj luci i predstavlja utočište za ljubitelje primorske kuhinje. Restoran idealan za prave gurmane nalazi se iznad samog mora pružajući vam spektakularan pogled dok uživate u ribljim jelima, rakovima i školjkama. Na meniju također možete naći i specijalitete poput škampa i carpaccia na razne načine. Uživajte u opuštenoj atmosferi, izvrsnoj usluzi uz ljubazno osoblje i prekrasnom ambijentu bajne Opatije!
Zert 1, 51410 Opatija
051 272 345
Više o ponudi

Atraktivno mjesto s pogledom na more i luku Opatija zasigurno vas neće razočarati. Provedite posebne trenutke u Yacht Clubu i uživajte u kulinarskim specijalitetima u slijedovima. Kulinarski majstori ovdje će za vas pripremiti tradicionalni primorsku kuhinju začinjenju s osobnim dodirom. Ovdje vam nude plodove mora, tjesteninu, rižoto, meso i još mnogo toga. Osim jela, imaju i raznovrsnu vinsku kartu domaćih i stranih okusa Istre i Dalmacije, Italije, Španjolske, Francuske, Čilea i Slovenije.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći večeru od 3 ili 5 slijedova s pićem dobrodošlice i čašom vina. Dopustite sebi opuštanje u atmosferi mora s kvalitetnom uslugom i u prekrasnom ambijentu.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Stol za dvoje« dobivate piće dobrodošlice i večeru od 3 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Ekstravagantna večera« dobivate piće dobrodošlice i večeru od 5 slijedova s čašom vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
klima
parking
restoran
romantično
Piće dobrodošlice
Večera od 3 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Piće dobrodošlice
Večera od 5 sljedova
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

Pretplatite se