Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Smart partner

Gusarska konoba

Gusarski ugođaj i jela spravljena s ljubavlju

Nađete li se u poznatom gusarskom gradu Omišu i poželite osjetiti pravi gusarski ugođaj, savršeno mjesto za vas upravo je restoran Gusarska konoba. Igra svjetla, drva i brodskih prozora daje osjećaj davnih gusarskih vremena, gusara u potpalublju spremnih za gastronomski užitak u modernoj režiji šefa kuhinje. Uz veliki izbor mesnih i ribljih delicija pripremljenih s najkvalitetnijim namirnicama, možete uživati i u cijeloj paleti vrhunskih vina domaćih i stranih vinara.
Trg Kralja Tomislava 6, 21310 Omiš
021 755 260
Više o ponudi

Restoran Gusarska konoba jamči vam pravi gusarski ugođaj u srcu grada Omiša. U savršenoj igri svjetla, drva i brodskih prozora pružit će vam osjećaj davnih gusarskih vremena, gusara u potpalublju spremnih za vrhunski gastronomski užitak u modernoj režiji šefa kuhinje. Vrhunski pripravljena jela tradicionalne nacionalne kuhinje, kao i kvalificiranost osoblja restorana pružit će vam nezaboravan doživljaj uživanja u hrani. Uz veliki izbor mesnih i ribljih delicija pripremljenih od najkvalitetnijih namirnica, možete uživati i u cijeloj paleti vrhunskih vina domaćih i stranih vinara.

Osoblje restorana će vas srdačno dočekati i provesti kroz gurmanske kreacije. Ugodno ćete se smjestiti u klimatiziranoj unutrašnjosti Gusarske konobe ili na vanjskom vrtu s pogledom na more. Vrlo je čest slučaj da gosti ne mogu u cijelosti prenijeti doživljaje i dizajn svojim prijateljima, poznanicima ili poslovnim partnerima. Atmosfera je ključ vaših uspomena aroma i okusa koje ćete željeti uvijek iznova zapisivati u kartu vaših sjećanja.

U ponudi naših poklon-paketa uživajte u izboru mesnih i ribljih delicija posluženih kao ručak ili večera u nekoliko sljedova. Bilo da izaberete meni od tri ili pet sljedova, garantirano nećete požaliti.

 

Što dobivate u poklon-paketu:

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate ručak ili večeru od 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate ručak ili večeru od 5 sljedova po izboru chefa te čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona i e-maila.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
klima
lijepa priroda
panorama
restoran
romantično
terasa
Ručak ili večera od 3 slijeda
Meni po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Ručak ili večera od 5 sljedova
Meni po izboru chefa
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Ručak ili večera od 3 slijeda
Meni po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Pretplatite se