Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Gusarska konoba

Gusarski ugođaj i jela spravljena s ljubavlju

Nađete li se u u poznatom gusarskom gradu Omišu i poželite osjetiti pravi gusarski ugođaj savršeno mjesto za vas upravo je restoran Gusarska koliba. Igra svjetla, drva i brodskih prozora daje osjećaj davnih gusarskih vremena, gusara u potpalublju spremnih za gastronomski užitak u modernoj režiji šefa kuhinje. Uz veliki izbor mesnih i ribljih delicija pripremljenih s najkvalitetnijim namirnicama, možete uživati i u cijeloj paleti vrhunskih vina domaćih i stranih vinara.
Trg Kralja Tomislava 6, 21310 Omiš
021/755-260
Više o ponudi

Restoran Gusarska konoba jamči vam pravi gusarski ugođaj u srcu grada Omiša. U savršenoj igri svjetla, drva i brodskih prozora, osjećaj davnih gusarskih vremena, gusara u potpalublju spremnih za vrhunski gastronomski užitak u modernoj režiji šefa kuhinje. Vrhunski pripravljena jela tradicionalne nacionalne kuhinje, kao i kvalificiranost osoblja restorana pružiti će vam nezaboravan doživljaj uživanja u hrani. Uz veliki izbor mesnih i ribljih delicija, pripremljenih sa najkvalitetnijim namirnicama možete uživati i u cijeloj paleti vrhunskih vina domaćih i stranih vinara.

Osoblje restorana će vas srdačno dočekati i provesti kroz gurmanske kreacije. Ugodno ćete se smjestiti u klimatiziranoj unutrašnjosti Gusarske konobe ili na vanjskom vrtu s pogledom na more. Vrlo čest je slučaj da gosti ne mogu u cijelosti prenijeti doživljaje i dizajn svojim prijateljima, poznanicima ili poslovnim partnerima. Atmosfera je ključ vaših uspomena aroma i okusa koje ćete željeti uvijek iznova zapisivati u kartu vaših sjećanja.

U ponudi naših poklon paketa uživajte u izboru mesnih i ribljih delicija, posluženim kao ručak ili večera u nekoliko slijedova. Bilo da izaberete meni od tri ili pet sljedova, garantirano nećete požaliti.

 

Što dobivate u poklon paketu:

  • U poklon paketu “Stol za dvoje” dobivate ručak ili večeru od 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu “Ekstravagantna večera” dobivate ručak ili večeru od 5 sljedova po izboru chefa te čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona i e-maila.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite na postojanje eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
lijepa priroda
restoran
terasa
Žar
Ručak ili večera od 3 slijeda
Meni po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Ručak ili večera od 5 sljedova
Meni po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se