Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
Guests winner

Restoran Sky

Vrhunska hrana uz pogled koji oduzima dah

Restoran Sky na 10. katu Olympia SKY hotela nudi prekrasan panoramski pogled. Taj je pogled kulisa za savršeni spoj gastronomije i jedinstvenog ambijenta. Meni nudi razna jela dalmatinske i mediteranske kuhinje, poput drniškog pršuta i domaćih pljukanaca sa sipom, kao i razna jela sa škampima i školjkama te ribom. Moći ćete uživati i u jelima stranih kuhinja, poput sushija, jela spravljenih u woku, rib eye odreska i mnogih drugih. Što god od pomno spravljenih jela odabrali, užitak neće izostati!
Ul. Ljudevita Gaja 2B, 22211 Vodice
01 4572 288
Više o ponudi

Sky je à la carte restoran na 10. katu Olympia SKY hotela koji nudi panoramski pogled na cijeli grad Vodice, njegovo zaleđe i prekrasni arhipelag. To je vizura koja oduzima dah. Kulisa za savršeni spoj gastronomije i jedinstvenog ambijenta. Osjećajte se kao na nebu, u moderno uređenom SKY à la carte restoranu. Moderni ambijent prilagođen je za ugodne večere i razna druženja, a manji eventi mogući su i na 9. katu uz bazen.

Na meniju se nalaze razna jela dalmatinske i mediteranske kuhinje, poput drniškog pršuta i domaćih pljukanaca sa sipom, kao i razna jela sa škampima i školjkama te ribom. Osim u dalmatinskoj kuhinji, moći ćete uživati i u jelima stranih kuhinja, poput sushija, jela spravljenih u woku, rib eye odreska i mnogih drugih. Što god odabrali od širokog spektra pomno spravljenih jela, užitak neće izostati.

U ponudi naših poklon-paketa možete uživati u ukusnom ručku u 3 slijeda ili pak vrhunskoj večeri u 4 slijeda s menijem po izboru chefa. Priuštite sebi i voljenoj osobi romantičnu večeru s očaravajućim panoramskim pogledom i gastronomskim specijalitetima koji će vas oduševiti.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate večeru u 3 slijeda s menijem po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate večeru u 4 slijeda s menijem po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate večeru u 5 sljedova s menijem po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
hotelski restoran
klima
lijepa priroda
panorama
restoran
skupine
Ručak u 3 slijeda
Meni po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

299.00Kn

Večera u 4 slijeda
Meni po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

450.00Kn

Večera u 5 sljedova
Meni po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se