Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA

Restoran Hotel Jadran, Šibenik

Dalmatinski specijaliteti s pogledom na more

Uživajte u raznim dalmatinskim specijalitetima i vrhunskim vinima u à la carte restoranu Hotel Jadran u Šibeniku ili ukusnim slasticama na terasi kavane s prelijepim pogledom na more. Restoran se nalazi u sklopu Hotela Jadran te je smješten tik uz more i glavnu gradsku rivu. Osigurajte si ugodan boravak na idealnoj lokaciji i gurmanske užitke s pogledom na more u restoranu Hotela Jadran.
Obala dr. Franje Tuđmana 52, 22000 Šibenik
01 4572 288
Više o ponudi
Jedinstvena lokacija Hotela Jadran u Šibeniku glavni je razlog zašto mu se gosti uvijek iznova vraćaju. Naime, hotel se nalazi u staroj gradskoj jezgri. Smješten je tik uz more i glavnu gradsku rivu, s koje redovito polaze izletnički brodovi u smjerovima razvedene Jadranske obale i prirodnih fenomena Kornata. Nadomak hotela nalazi se Katedrala Sv. Jakova, na koju su Šibenčani posebno ponosni jer ju je 2000. godine UNESCO uvrstio na popis svjetskog kulturnog nasljeđa.

Možete uživati u autentičnom dalmatinskom ambijentu taverne Kula u prizemlju hotela te raznim dalmatinskim specijalitetima i vrhunskim vinima u à la carte restoranu, kao i ukusnim slasticama na terasi kavane s prelijepim pogledom na more.

Restoran Hotel Jadran također nudi mogućnost organizacije raznih poslovnih okupljanja i domjenaka, banketa i ostalih svečanih manifestacija.

Ne propustite zanimljivosti šibenske rivijere. Osigurajte si ugodan boravak na idealnoj lokaciji i gurmanske užitke u restoranu hotela Jadran.

U ponudi naših paketa možete birati između menija s 3 ili 5 sljedova, pomno izbranih od strane chefa, i razmaziti vaša nepca specijalitetima dalmatinske kuhinje te vrhunskim vinima. Uživajte u raznim delicijama s pogledom na more u samom srcu Šibenika.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate meni po izboru chefa u 3 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate meni po izboru chefa u 4 slijeda + piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate meni po izboru chefa u 5 sljedova te čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-mailom.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
Bar-lokal
hotelski restoran
klima
restoran
terasa
vinska karta
Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

299.00Kn

Piće dobrodošlice
Meni u 4 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

450.00Kn

Meni u 5 sljedova po izboru chefa
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se