Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Wellness Villa Magdalena Wellness Villa Magdalena Wellness Villa Magdalena Wellness Villa Magdalena Wellness Villa Magdalena
Guests winner

Wellness Villa Magdalena

Panoramska wellness i spa-oaza u Hotelu Villa Magdalena

Obnovite energiju, oslobodite se svakodnevnog stresa i odmorite organizam uz naše opuštajuće tretmane i jedinstvene usluge. Uživajte u panoramskoj wellness-oazi uz ljekovitu termalnu vodu u jacuzziju u vlastitom apartmanu, a tijekom toplih mjeseci osvježite se u vanjskom bazenu s hladnom vodom. Prepustite se raznim tipovima masaža i tretmana te opustite i revitalizirajte organizam. Pronađite trenutak za sebe, obnovite izgubljenu energiju te svježi krenite u nove izazove.
Mirna ulica 1, 49 217 Krapinske Toplice
049 233 333
Više o ponudi

Obnovite energiju, opustite se, oslobodite se svakodnevnog stresa i odmorite svoj organizam uz naše opuštajuće tretmane i jedinstvene usluge – poziva Wellness Villa Magdalena. Uz ljekovitu termalnu vodu u kombinaciji s kromoterapijom u jacuzziju u vlastitom apartmanu ili Spa Premium sobi možete uživati i u panoramskoj wellness-oazi površine 350 m2 na najvišoj etaži hotela. Korištenje wellness-sadržaja neograničeno je i uključeno u cijenu za sve goste hotela.

Tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci gosti mogu koristiti vanjski bazen s hladnom vodom, također s prekrasnim pogledom na regiju.

Prepustite se raznim tipovima masaža iza kojih stoji vrhunsko školovano osoblje s najvišim referencama iz usluga koje su u ponudi. Nude vam se brojne vrste masaža – od sportske, anticelulitne i medicinske pa sve do Ayurveda Abhyanga masaže, Lomi-lomi Nui masaže te Tui Na masaže. Tu su i razni tretmani čišćenja lica i pilinga tijela, njege tijela te opuštajuće mirisne kupke.

U Villi nude individualan pristup svakom gostu. Na temelju pregleda i intervjua s gostom naši stručnjaci predlažu najbolju kombinaciju s ciljanim tretmanima i terapijama. Uz holističke, klasične i istočnjačke tradicionalne tretmane opuštaju i revitaliziraju organizam. Pronađite trenutak za sebe, obnovite izgubljenu energiju te svježi krenite u nove izazove.

U ponudi naših poklon-paketa možete uživati u medicinskoj ili čokoladnoj masaži. Ili zajedno s dragom osobom isprobati blagodati Lomi Lomi Nui masaže u trajanju od 30 minuta. Prepustite se i ritualu vinoterapije u trajanju od 90 minuta koji uključuje piling, masku i masažu. Iznenadite voljenu osobu uživanjem u panoramskoj wellness i spa-oazi hotela Villa Magdalena i prepustite se potpunom uživanju.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate medicinsku masažu leđa ili nogu ili glave 30 minuta. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate čokoladnu masažu 30 min i voćni čaj u Vitality baru. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate Lomi Lomi Nui masažu 30 min te platu svježe rezanog voća. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate ritual Vinoterapije (piling + masku + masažu) 90 min. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ne zaboravite ponijeti vaš kupaći kostim i ručnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana ranije.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
jacuzzi
masaža
panorama
unutarnji bazen
vanjski bazen
wellness
Medicinska masaža leđa ili nogu ili glave (30 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Čokoladna masaža (30 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Lomi Lomi Nui masaža (30 min)
Plata svježe rezanog voća
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Ritual Vinoterapije (piling + maska + masaža) (90 min)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se