Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Wellness Villa Magdalena Wellness Villa Magdalena Wellness Villa Magdalena Wellness Villa Magdalena Wellness Villa Magdalena
Guests winner

Wellness Villa Magdalena

Panoramska wellness i spa-oaza u Hotelu Villa Magdalena

Obnovite energiju, oslobodite se svakodnevnog stresa i odmorite organizam uz naše opuštajuće tretmane i jedinstvene usluge. Uživajte u panoramskoj wellness-oazi uz ljekovitu termalnu vodu u jacuzziju u vlastitom apartmanu, a tijekom toplih mjeseci osvježite se u vanjskom bazenu s hladnom vodom. Prepustite se raznim tipovima masaža i tretmana te opustite i revitalizirajte organizam. Pronađite trenutak za sebe, obnovite izgubljenu energiju te svježi krenite u nove izazove.
Mirna ulica 1, 49 217 Krapinske Toplice, Hrvatska
+385 49 233 333
Više o ponudi

Obnovite energiju, opustite se, oslobodite se svakodnevnog stresa i odmorite svoj organizam uz naše opuštajuće tretmane i jedinstvene usluge – poziva Wellness Villa Magdalena. Uz ljekovitu termalnu vodu u kombinaciji s kromoterapijom u jacuzziju u vlastitom apartmanu ili Spa Premium sobi možete uživati i u panoramskoj wellness-oazi površine 350 m2 na najvišoj etaži hotela. Korištenje wellness-sadržaja neograničeno je i uključeno u cijenu za sve goste hotela.

Tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci gosti mogu koristiti vanjski bazen s hladnom vodom, također s prekrasnim pogledom na regiju.

Prepustite se raznim tipovima masaža iza kojih stoji vrhunsko školovano osoblje s najvišim referencama iz usluga koje su u ponudi. Nude vam se brojne vrste masaža – od sportske, anticelulitne i medicinske pa sve do Ayurveda Abhyanga masaže, Lomi-lomi Nui masaže te Tui Na masaže. Tu su i razni tretmani čišćenja lica i pilinga tijela, njege tijela te opuštajuće mirisne kupke.

U Villi nude individualan pristup svakom gostu. Na temelju pregleda i intervjua s gostom naši stručnjaci predlažu najbolju kombinaciju s ciljanim tretmanima i terapijama. Uz holističke, klasične i istočnjačke tradicionalne tretmane opuštaju i revitaliziraju organizam. Pronađite trenutak za sebe, obnovite izgubljenu energiju te svježi krenite u nove izazove.

U ponudi naših poklon-paketa možete uživati u medicinskoj ili čokoladnoj masaži. Ili zajedno s dragom osobom isprobati blagodati Lomi Lomi Nui masaže u trajanju od 30 minuta. Prepustite se i ritualu vinoterapije u trajanju od 90 minuta koji uključuje piling, masku i masažu. Iznenadite voljenu osobu uživanjem u panoramskoj wellness i spa-oazi hotela Villa Magdalena i prepustite se potpunom uživanju.

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate medicinsku masažu leđa ili nogu ili glave 30 minuta. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate čokoladnu masažu 30 min i voćni čaj u Vitality baru. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Najbolji užitci dobivate čokoladnu masažu 30 min i voćni čaj u Vitality baru. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate Lomi Lomi Nui masažu 30 min te platu svježe rezanog voća. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Neprocjenjivi doživljaj dobivate Lomi Lomi Nui masažu 30 min te platu svježe rezanog voća. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate ritual Vinoterapije (piling + masku + masažu) 90 min. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Najljepši trenutci u dvoje dobivate ritual Vinoterapije (piling + masku + masažu) 90 min. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

 • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
 • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
 • Ne zaboravite ponijeti vaš kupaći kostim i ručnik.
 • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana ranije.
 • Termin možete rezervirati telefonski.
jacuzzi
masaža
panorama
unutarnji bazen
vanjski bazen
wellness
Medicinska masaža leđa ili nogu ili glave (30 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99

Čokoladna masaža (30 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99

Čokoladna masaža (30 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99

Lomi Lomi Nui masaža (30 min)
Plata svježe rezanog voća
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

Lomi Lomi Nui masaža (30 min)
Plata svježe rezanog voća
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

Ritual Vinoterapije (piling + maska + masaža) (90 min)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

Ritual Vinoterapije (piling + maska + masaža) (90 min)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se