Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA

Wellness Bai Bien

Savršeno mjesto za opuštanje duha i tijela

Wellness Bai Bien nalazi se u Hotelu Plaža Duće te je njegova wellness-ponuda prilagođena i najiskusnijim pobornicima ovakvoga načina opuštanja. Bai Bien nudi hidromasažni whirlpool, tursku kupelj, finsku saunu, toplu klupu i još mnogo toga. Osim toga ovdje možete uživati u vrhunskim uslugama kao što su razne masaže uz upotrebu svjetski priznatih preparata, pedikura i manikura, uređivanje noktiju te sve ostalo što biste mogli poželjeti na odmoru.
Luka III, Poljička cesta 79, 21 315 Duće
01 4572 288
Više o ponudi

Wellness Bai Bien nalazi se u Hotelu Plaža Duće te je njegova wellness-ponuda prilagođena i najiskusnijim pobornicima ovakvoga načina opuštanja. Bai Bien vam nudi hidromasažni whirlpool, tursku kupelj, finsku saunu, toplu klupu i još mnogo toga. Osim toga ovdje možete uživati u vrhunskim uslugama kao što su razne masaže uz upotrebu svjetski priznatih preparata, pedikura i manikura, uređivanje noktiju i sve ostalo što biste mogli poželjeti na odmoru.

Garantiran vam je maksimalni wellness-užitak jer u Bai Bienu shvaćaju kolika je važnost kvalitetne spa-oaze u današnjem užurbanom vremenu. Wellness centar Bai Bien savršeno je mjesto za opuštanje duha i tijela. Dozvolite da vam pruže neprocjenjiv osjećaj zdravlja, uživanja i odmora u luksuznom ambijentu u sklopu hotela Plaža.

U ponudi naših poklon-paketa možete birati mnoge usluge Wellness centra Bai Bien stvorene za vaše uživanje i opuštanje. Osvježite kožu pilingom lica, vrata i dekoltea ili se opustite uz destress-masažu i korištenje spa-zone. Iznenadite dragu osobu BAI BIEN Delux pilingom i masažom te podijelite taj wellness-užitak.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate piling lica, vrata i dekoltea (30 min) te 1 sat korištenja spa-zone. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate destress-masažu sa 110 trava (40 min) i 1 sat korištenja spa-zone. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate BAI BIEN Delux piling i masažu (90 min) te manikuru ILI pedikuru (60 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate BAI BIEN Delux piling i masažu (90 min) te 1 sat korištenja spa-zone. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
  • Izbjegavajte jaču hranu 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
klima
masaža
panorama
sauna
unutarnji bazen
wellness
Piling lica, vrata i dekoltea (30 min)
1 h korištenja spa-zone
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Destress-masaža sa 110 trava (40 min)
1 h korištenja spa-zone
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

BAI BIEN Delux piling i masaža (90 min)
Manikura ILI pedikura (60 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

BAI BIEN Delux piling i masaža (90 min)
1 h korištenja spa-zone
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se