Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Yes to Beauty Živogošće

Recite da ljepoti i uživajte u luksuznim tretmanima!

Isprobajte sami i vratit ćete se uvjereni u učinkovitost tretmana osmišljenih kako bi razbili napetost ili vas ispunili energijom, ovisno o vašim potrebama. U wellness-centru Yes to Beauty možete uživati u tretmanima lica i tijela te raznim masažama. Sve spa-terapeute educirala je mr. ph. Seka Zebić uz korištenje vrhunskih profesionalnih proizvoda THÉMAÉ Paris, Diego dalla Palma Professional, Malu Wilz i Nougatine Paris.
Porat 136, 21323 Živogošće
01 4572 288
Više o ponudi

Yes to Beauty Centar, smješten u Sensimar Adriatic Beach Resortu u Živogošću, nudi različite masaže, tretmane tijela i izvrsne korektivne tretmane lica s kolagenom i hijaluronskom kiselinom. Sve lječilišne i kozmetičke terapeute educirala je mr. ph. Seka Zebić. Ona je uz održavanje kozmetičkog salona obogatila proizvodnju inovativnih kozmetičkih proizvoda osmišljavajući tretmane i praktično obrazovanje za mnoge generacije kozmetičara i dermatologa. Njezin je rad usmjeren na prirodna rješenja, istraživanje i primjenu prirodnih supstanca te metoda koje pomažu u očuvanju vitalnosti i ljepote. Vjerujemo da ćete se vratiti uvjereni u prednosti tretmana namijenjenih za uklanjanje napetosti ili podizanje energije.

U ponudi naših poklon-paketa možete birati Stress Relief masažu ili radiofrekvenciju lica i luksuzni Caviar Gold tretman. Želite li pak uživati u romantičnim trenutcima s voljenom osobom, preporučujemo vam Romantic Getaway Ritual uz koji dobivate i opuštajuću masažu te pjenušavo vino. Pored naše ponude možete uživati u raznovrsnim masažama te ostalim tretmanima lica i tijela stvorenim upravo za vaše potpuno opuštanje.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate Stress Relief masažu (50 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate radiofrekvenciju lica (25 min) i Caviar Gold tretman (50 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate Romantic Getaway Ritual – Relax masažu (50 min) + pjenušavo vino te gratis korištenje jacuzzija. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Ne zaboravite ponijeti svoj kupaći kostim i ručnik.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana ranije.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
klima
masaža
sauna
unutarnji bazen
wellness
wi-fi
Stress Relief masaža 50 min
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

299.00Kn

Radiofrekvencija lica 25 min
Caviar Gold 50 min
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

Romantic Getaway Ritual – Relax masaža 50 min + pjenušavo vino
Sauna gratis
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se