Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner
Premium partner

Wellness centar Mei, Zagreb

Užitak i odmor u samom centru događanja!

Zaboravite na gradsku gužvu, zatvorite oči i prepustite se profesionalnim uslugama koje pruža Wellness centar Mei. Izaberite antistresnu masažu, piling tijela za glatku kožu, uljepšajte si dan manikurom i pedikurom ili uživajte u prekrasnim bojama ambijenta. Prepustite se inovativnim metodama opuštanja uz profesionalno osoblje koje će se pobrinuti da vaše individualne potrebe budu zadovoljene. Ovdje također možete naći masaže za parove uz romantičnu atmosferu.
Katančićeva ul. 4, 10 000 Zagreb
01 4899 629
Više o ponudi

U romantičnom hotelu Palace, u srcu Zagreba, nalazi se oaza mira – Wellness centar Mei. Lijepo uređeni centar nudi vam samo najbolje od wellness-usluga i tretmana. Zaboravite brige i uživajte u finskoj sauni, antistresnoj i anticelulitnoj masaži, detoksifikaciji, pilingu za tijelo ili si uljepšajte dan manikurom i pedikurom. Ovdje vam također nude njegu lica i tijela, stoga možete birati između terapije vinom, regeneracije kože Energy Bomb tretmanom, njege tijela medom, terapije mlijekom i još mnogo toga. Uz to ovdje možete naći i depilaciju nogu ili bikini-zone. Masaža za parove odličan je poklon za one koji se žele opuštati zajedno u romantičnoj atmosferi.

U bogatoj ponudi naših poklon-paketa možete naći piling cijelog tijela, privatno uživanje u finskoj sauni, masažu leđa, manikuru, parafinski tretman ruku i stopala, antistresnu masažu te Microzone njegu lica. Odaberite ono što vama i vašim najdražima najviše treba i uživajte u centru Zagreba!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate piling cijelog tijela (30 min) i privatni tretman u finskoj sauni (60 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate privatni tretman u finskoj sauni (60 min), masažu leđa (30 min) i manikuru. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate privatni tretman u finskoj sauni za dvoje (60 min), masažu za parove (45 min) i parafinski tretman ruku i stopala (15 min). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate privatni tretman u finskoj sauni za dvoje (60 min), piling cijelog tijela (30 min), antistresnu masažu za dvoje (90 min) i Microzone njegu lica (30 min). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Prije korištenja saune izbjegavajte obroke kako ne biste dodatno opteretili krvni tok procesom probave.
  • Prije korištenja saune obavezno se otuširajte za optimalan učinak.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim tegobama, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
masaža
parking
romantično
sauna
wellness
Piling cijelog tijela (30 min)
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija unaprijed

29,99225,96Kn

Masaža leđa
Privatni tretman u finskoj sauni
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija unaprijed

44,99338,98Kn

Masaža za parove ,privatni tretman u finskoj sauni
Parafinski tretman ruku ili stopala (15 min)
Vrijedi za 2 osobe,rezervacija unaprijed

89,99678,03Kn

Piling cijelog tijela,privatni tretman u finskoj sauni
Antistresna masaža za dvoje,microzone njega lica
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se