Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

BP Beauty Palace, Ljubljana

Stručni centar za ljepotu

Ukoliko ste umorni od svakodnevnog nanošenja make-upa, ali se svejedno želite osjećati i izgledati najbolje, BP Beauty Palace ima rješenje za vas. Nude vam ugradnju trepavica, uređivanje obrva japanskom metodom te trajni make-up očiju i usana. Probudite se svako jutro bezbrižni i sa savršenim make-upom bez imalo truda, a kada vam zatreba poseban make-up za razne prigode, ovdje vam nude profesionalne usluge. Prepustite se iskusnom osoblju i zablistajte!
Štihova 1, 1000 Ljubljana, Slovenija
0038670 367 990
Više o ponudi

Kozmetički salon BP Beauty Palace nalazi se u Ljubljani te vam nudi niz trajnih rješenja u području make-upa. Uz ugradnju ekstenzija na trepavice i japansku metodu iscrtavanja obrva, također možete naći trajni make-up na očima i usnama.Vaš trajni make-up prikladan je i prilagođen svim uvjetima poput napornih sportskih aktivnosti, kupanja u moru te obilaska sauni. Probudite se ujutro bez stresa izgledajući savršeno, a ukoliko vam je potrebna profesionalna usluga šminkanja u posebnim prilikama, profesionalni i iskusno osoblje pruža vam i to.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći oblikovanje noktiju i trajni lak, ugradnju trepavica na više načina, proizvode za trepavice, oblikovanje obrva japanskom metodom iscrtavanja te trajni make-up u obliku linije tuša za oči. Odaberite samo najbolje za sebe!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Njega u spa centru« dobivate oblikovanje noktiju i trajni lak. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Masaža i wellness« dobivate ugradnju trepavica Xtreme Lashes X Wrap ili akrilno produživanje noktiju i trajni lak. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Oaza zdravlja i ljepote« dobivate oblikovanje obrva japanskom metodom ili ugradnju trepavica metodom Volumation + maskaru za trepavice Xtreme Lashes te tuš za oči Gladeliner. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Harmonija ljepote« dobivate oblikovanje obrva japanskom metodom i ugradnju trepavica Xtreme Lashes X Wrap ili ugradnju trepavica metodom Volumation i 2x mali refil ili trajni make-up – linija tuša za oči. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Prije stavljanja trajnog make-upa posavjetujte se s osobljem o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem telefona.
klima
parking
Trajni lak na rukama ili antistresna masaža leđa
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 tjedan unaprijed

185,00Kn

Keratin uvijanje i bojenje trepavica ili
Trajni lak na rukama, ulje za njegu zanoktica ili krema za ruke
Maderoterapija lica + masaža lica + limfna drenaža lica + anti-age maska
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 tjedan unaprijed

299,00Kn

Produljenje trepavica X WRAP volumen ili
Njega lica + masaža leđa
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 tjedan unaprijed

599,00Kn

Klasična masaža cijelog tijela + njega lica + osnovna pedikura
Rezervacija 1 tjedan unaprijed

989,00Kn

Pretplatite se