Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Elite dizajn, Osijek

Hram relaksacije, njege i vrhunskih tretmana

Zakoračite u ugodan ambijent salona Elite gdje ćete se uz kvalitetnu uslugu koja se temelji na suvremenoj kozmetologiji osjećati kao zvijezda. Beauty centar Elite svojim ugodnim, toplim i umirujućim ambijentom pruža osjećaj potpune opuštenosti već pri ulasku u salon. Pozivamo vas da svoje probleme prepustite njihovom osoblju i dopustite da vam pruže trenutke bez briga i stresa te da se nakon tretmana osjećate potpuno relaksirano i opušteno.
Vijenac Jakova Gotovca 7, 31 000 Osijek
01 4572 288
Više o ponudi

Centar ljepote Elite nalazi se u Osijeku. Osim što mami svojom ljepotom i ugodom pruža vam sigurnost i stručnost osoblja koje pri tretmanima koristi vrhunske medicinsko-kozmetičke aparate i preparate bazirane na prirodnim supstancama. Uz ugodnu glazbu, stručno osoblje i široku paletu usluga uvjereni smo da ćete se osjećati opušteno i relaksirano jer je i centar uređen tako da bi svakom klijentu omogućio novo stanje duha i tijela.

Ovdje ćete pronaći razne masaže, pedikuru i manikuru, ugradnju umjetnih noktiju, depilaciju raznih područja tijela, ugradnju trepavica (klasičnih ili ruskog volumena), microdermablending, sunčanje u solariju, tretmane za njegu kože tijela i lica te anticelulitne tretmane. Tretman koji će vam posebno goditi zasigurno je bio oxygen-tretman, tretman kisikom koji regenerira kožu. Koristi se u svrhu bržeg množenja stanica, povećanja cirkulacije, bržeg liječenja opeklina, akni i nakon operacija. Uništava bakterije i djeluje antimikrobiološki. Pročišćava zrak iz okoline odstranjujući dušik i druge štetne elemente. Odaberite samo najbolje za vas.

U ponudi našeg poklon-paketa možete birati između tretmana Afrodita Pure Oxygen 3 Peptide, pedikure, antistresne masaže, depilacije nogu i bikini-zone šećernom pastom, ugradnje noktiju te tretmana Afrodita Peel Renew. Prepustite se istinskom uživanju u rukama stručnjaka!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate tretman Afrodita Pure Oxygen 3 Peptides. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate tretman Afrodita Pure Oxygen 3 Peptides i pedikuru. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate antistresnu masažu (85 min), pedikuru s masažom stopala, depilaciju cijelih nogu i bikini-područja šećernom pastom te Afrodita Peel Renew. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate nail art-tečaj i ugradnju noktiju. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 5 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
masaža
parking
wi-fi
Afrodita Pure Oxygen 3 Peptides
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

185.00Kn

Afrodita Pure Oxygen 3 Peptides
Pedikura
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

299.00Kn

Antistresna masaža 85 min
Pedikura s masažom stopala
Šećerna pasta – depilacija nogu i bikini
Afrodita Peel Renew
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

599.00Kn

Nail art tečaj
Ugradnja noktiju
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se