Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Premium partner

Kuća ljepote ART-PE, Novo Mesto

Potpuno opuštanje od glave do pete

Kuća ljepote ART-PE prava je destinacija za one koji žele potpuni tretman ljepote. Od modernih, atraktivnih frizura preko depilacije i manikure, pa do masaže i njege lica u salonu ART-PE nude vam sve! Prepustite se stručnom osoblju koje će vam profesionalno pristupiti, koristiti samo najbolje proizvode na vama te voditi brigu o vašim željama. Za vas će se pobrinuti od glave do pete, a na vama je samo da si priuštite opuštanje koje će imati nezaboravan učinak na vaše tijelo i vašu dobrobit.
Drska 8, 8000 Novo Mesto, Slovenija
0038673 377 270
Više o ponudi

Kuća ljepote ART-PE nalazi se u Novom Mestu te vam nudi vrhunske kozmetičke tretmane. ART-PE radi u skladu s najvišim standardima kvalitete – s najnovijim modnim smjernicama i najkvalitetnijim tretmanima. Nudi izbjeljivanje zubi, depilaciju, oblikovanje tijela, manikuru, masaže, njegu lica i ruku te makeup. Ovdje će se za vas pobrinuti stručno osoblje, i to od glave do pete!

U ponudi naših poklon-paketa možete birati različite vrste njege lica. Razmislite želite li dijamantnu mikrodermoabraziju lica, igličnu mezoterapiju s njegujućom maskom ili Lady Stella njegu lica ultrazvučnim čistačem ili radiofrekvencijom. Odaberite nešto za njegu tijela – opuštajuću masažu, brazilsku depilaciju šećernom pastom ili voskom. S ovakvom ponudom ne možete nikako pogriješiti, a na vama je samo da odaberete!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate dijamantnu mikrodermoabraziju lica (45 min) ili brazilsku depilaciju šećernom pastom ili depilaciju nogu i bikini-zone voskom. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness Lady Stella njegu lica ultrazvučnim čistačem (90 min) ili igličnu mezoterapiju lica s njegujućom maskom. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate opuštajuću masažu cijelog tijela za dvije osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate Lady Stella njegu lica s radiofrekvencijom, opuštajuću masažu tijela (80 min), manikuru s UV lakom i pedikuru za jednu osobu.

Korisni savjeti:

  • Prije tretmana lica i masaže posavjetujte se s osobljem o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski.
frizerske usluge
internet
klima
masaža
parking
wi-fi
Dijamantna mikrodermoabrazija lica (45 min) ILI brazilska depilacija šećernom pastom ILI depilacija nogu i bikini-zone voskom
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

185.00Kn

Lady Stella njega lica ultrazvučnim čistačem (90 min) ILI iglična mezoterapija lica s njegujućom maskom
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

299.00Kn

Opuštajuća masaža cijelog tijela za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

599.00Kn

Njega lica radiofrekvencijom, opuštajuća masaža tijela (80 min), manikura s UV lakom i pedikura za jednu osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se