Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Domaćinstvo Želinc – wellness, Cerkno

Tjelesna i duhovna obnova na turističkom domaćinstvu

Opustite se u wellness centru uz domaćinstvo Želinc uživajući u infracrvenoj ili finskoj sauni te masažnom ili vanjskom bazenu. Za vrijeme hladnijih dana možete se ugrijati u jednoj od sauna ili se jednostavno odmoriti u opuštajućoj atmosferi koja vas okružuje. Opustite svoje tijelo i um te se prepustite rukama iskusnih masera. Također, na domaćinstvu Želinc možete naći vrhunske specijalitete koji će oduševiti vaša nepca. Priuštite sebi vikend odmora!
Straža 8, 5282 Cerkno, Slovenija
0038653 724 020
Više o ponudi

Turističko domaćinstvo Želinc kao član europskog udruženja „Kuća s tradicijom“, pruža bogato iskustvo odmora u domaćem slovenskom okruženju. Na ravnici ušća rijeke Cerknice i Idrijce, skrivena iza raskošnih stabala, turističko seosko imanje pozdravit će vas u vaš opušteni odmor relaksacije i regeneracije. Manji wellness centar sastoji se od infracrvene saune, finske saune te bazena za masažu u kojima se možetr razonoditi ili utopliti u zimskim danima. Ako to poželite, možete se potpuno opustiti uz masažu cijelog tijela. Istodobno možete regenerirati mišiće, izliječiti ozlijede ili se jednostavno prepustiti opuštanju te napuniti baterije za sve buduće izazove.

U ponudi iz naših poklon paketa naći ćete finsku i infracrvenu saunu za korištenje na 2,5 ili 3 sata te saunu s masažnim ili vanjskim bazenom.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Njega u spa centru« dobivate finsku i infracrvenu saunu za korištenje na 3h. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Masaža i wellness« dobivate finsku i infracrvenu saunu za korištenje na 2,5h ili finsku ili infracrvenu saunu s masažnim ili vanjskim bazenom za korištenje na 2,5 h. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Oaza zdravlja i ljepote« dobivate finsku ili infracrvenu saunu i vanjski ili masažni bazen za korištenje na 2,5h. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ne zaborabite ponijeti svoj kupaći kostim.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.

 

jacuzzi
masaža
parking
plivanje
prenoćište
sauna
vanjski bazen
wellness
Finska i infracrvena sauna 3 h
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

185.00kn

Finska i infracrvena sauna 2,5 h
ILI finska ILI infracrvena sauna s masažnim ili
vanjskim bazenom 2,5 h
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

299.00kn

Finska ILI infracrvena sauna, masažni ili
vanjski bazen 2,5 h
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

599.00kn

Pretplatite se