Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Wellness Domaćinstvo Želinc, Cerkno

Tjelesna i duhovna obnova na turističkom domaćinstvu

Opustite se u wellness-centru uz domaćinstvo Želinc uživajući u infracrvenoj ili finskoj sauni te masažnom ili vanjskom bazenu. Za vrijeme hladnijih dana možete se ugrijati u jednoj od sauna ili se jednostavno odmoriti u opuštajućoj atmosferi koja vas okružuje. Opustite svoje tijelo i um te se prepustite rukama iskusnih masera. Na domaćinstvu Želinc također možete pronaći vrhunske specijalitete koji će oduševiti vaša nepca. Priuštite si vikend odmora!
Straža 8, 5282 Cerkno, Slovenija
0038653 724 020
Više o ponudi

Turističko domaćinstvo Želinc, član europskog udruženja Kuća s tradicijom, pruža bogato iskustvo odmora u domaćem slovenskom okruženju. Na ravnici ušća rijeke Cerknice i Idrijce, skriveno iza raskošnih stabala, turističko seosko imanje poziva vas na opušteni odmor relaksacije i regeneracije. Manji wellness-centar sastoji se od infracrvene saune, finske saune te bazena za masažu u kojima se možete razonoditi ili utopliti tijekom hladnijih dana. Ako to poželite, možete se potpuno opustiti uz masažu cijelog tijela. Istodobno možete regenerirati mišiće, izliječiti ozlijede ili jednostavno prepustiti se opuštanju te napuniti baterije za sve buduće izazove.

U ponudi naših poklon-paketa naći ćete finsku i infracrvenu saunu na korištenje (2,5 ili 3 sata) te saunu s masažnim ili vanjskim bazenom.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate finsku i infracrvenu saunu na korištenje (3 h). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate finsku i infracrvenu saunu na korištenje (2,5 h) ili finsku ili infracrvenu saunu s masažnim ili vanjskim bazenom na korištenje (2,5 h). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate finsku ili infracrvenu saunu i vanjski ili masažni bazen na korištenje (2,5 h). Ponuda vrijedi za 4 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ne zaboravite ponijeti svoj kupaći kostim.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
jacuzzi
masaža
parking
plivanje
prenoćište
sauna
wellness
Finska i infracrvena sauna 3 h
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

185.00Kn

Finska i infracrvena sauna 2,5 h
ILI finska ili infracrvena sauna s masažnim ili vanjskim bazenom 2,5 h
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

299.00Kn

Finska ili infracrvena sauna, masažni ili vanjski bazen 2,5 h
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se