Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Glas srca, Kamnik

Originalan poklon za svakoga

Neža Drobnič glazbenica je koja je odlučila poslušati glas svoga srca! Bivša članica vokalnog benda Katrinas svoju ljubav prema glazbi izražava vodeći individualne radionice te podučavajući predškolsku i školsku djecu solo pjevanju. Godine 2011. izdala je svoj prvi album s izvornim skladbama pod nazivom Drobne stvari, a danas snima vokale i sudjeluje u sinkronizaciji te snimanju crtića. Neža će izvući najbolje iz vas, a vi ćete naučiti predivno pjevati!
Više o ponudi

Glas srca radionice su individualnog pjevanja s Nežom Drobnič. Mogu se pohađati u Kamniku, u Glazbenoj školi B.A.S.E. Satovi pjevanja primjereni su za sve uzraste, a naučit ćete tehnike pjevanja pod vodstvom Neže koja ima iskustva u svim glazbenih žanrovima. Pozivamo sve potencijalne i iskusnije pjevače te one koji to tek žele postati da se okušaju u ugodnim satima pjevanja na kojima će melodija ispuniti vaše srce te postati više nego samo hobi.

U ponudi naših poklon-paketa možete pronaći individualne sate pjevanja ili glazbenu radionicu za djecu. Odvažite se na ovo uzbudljivo iskustvo ili ostvarite snove svojim najdražima.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate individualni sat solopjevanja (45 min) ili glazbenu radionicu za djecu (45 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate dva individualna sata solopjevanja (45 min) ili dvije glazbene radionice za djecu (45 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate četiri individualna sata solopjevanja (45 min) ili četiri glazbene radionice za djecu (45 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke prije pjevanja.
  • Ne zaboravite ponijeti vodu.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
animacija
djeca
glazba uživo
internet
klima
parking
Individualni sat solo pjevanja (45 min) ili glazbena radionica za djecu (45 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

185.00Kn

2x Individualni sat solo pjevanja (45 min) ili 2x glazbena radionica za djecu (45 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

299.00Kn

4x Individualni sat solo pjevanja (45 min) ili 4x glazbena radionica za djecu (45 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se