Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Hotel & Wellness Picok, Đurđevac

Opustite se u jedinstvenoj podravskoj oazi mira

Jednostavnost linija i vrhunski dizajn interijera odraz su stručnog opremanja te inzistiranja na jedinstvenosti. Ovdje ćete se opustiti u uravnoteženom, povijesnim i rustikalnom ambijentu koje će vas odvesti daleko od svakodnevice. Razne vrste kupki i sauna po izboru te brojni ostali tretmani, učinit će vas poletnim i spremnim za nove izazove. Kada osjetite jednu od nekoliko vrsta egzotičnih masaža znat ćete da ste na pravom mjestu kojem ćete se vraćati iznova.
Trg sv. Jurja 9, 48350 Đurđevac
048 672 253
Više o ponudi

Hotel Picok ime je dobio po ratnoj legendi o tome kako su pijetlovi spasili grad od napada, a ta je tradicija i dan danas prisutna kako u gradu, tako i u samom hotelu gdje ćete naći motive pijetla, odnosno „picoka“, te ostale tradicionalne motive podravskog stila gdje god se nađete. Wellness hotela Picok jedinstvena je oaza mira i relaksacije usred Podravine te vam nudi bijeg os vakodnevnog stresa i užurbanog načina života. Ovdje ćete u ponudi naći vrhunske saune, masaže te njegu lica.

Osim naše ponude, ovdje možete preoćiti, šetati se netaknutom prirodom, baviti se ribolovom i lovom, a za one avanturističkog duha preporučamo „Đurđevačke peske“, odnosno, „hrvatsku saharu“ s jedinstvenom florom i faunom. Ukoliko ste željni zabave, hotel također ima ljetnu terasu, aperitiv bar te klub za mlade.

U ponudi iz naših poklon paketa naći ćete njegu lica „Murad“, korištenje saune, masažu toplim voskom ili masažu lica. Uživajte u širokoj ponudi hotela Picok i nađite nešto za sebe!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Njega u spa centru« dobivate njegu lica „Murad“ (peeling, maska, masaža lica) te korištenje saune. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Masaža i wellness« dobivate peeling cijelog tijela, masažu toplim voskom te masažu lica (15 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Prije korištenja saune, izbjegavajte obroke kako ne biste dodatno opteretili krvni tok s procesom probave.
  • Prije korištenja saune, obavezno se otuširajte za optimalan učinak.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim tegobama, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ne zaboravite ponijeti ručnik i kupaći kostim.
  •  Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
hotel
kafić
masaža
parking
sauna
wellness
wi-fi
Njega lica "Murad" (peeling, maska, masaža lica)
Korištenje sauna
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00kn

Peeling cijelog tijela
Masaža toplim voskom
Masaža lica (15 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Pretplatite se