Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Premium partner

Marija Butković Makeup, Zagreb

Prepustite se rukama profesionalne visažistice

Ako se pripremate za neki važan događaj, najbolje bi bilo prepustiti se iskusnim rukama stručnjaka kako biste bili sigurni da će sve vaše želje postati stvarnost. Upravo to radi Marija Butković, profesionalna visažistica koja je specijalizirala HD uređivanje obrva te trajnu šminku. Marija se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom, radom s poznatim dizajnerima, radom na editorijalima za novine i časopise te radom na modnim revijama. Prepustite se rukama vrhunskih stručnjaka!
II. Ravnice 16, 10 000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

Profesionalna karijera Marije Butković krenula je prije 10 godina kada je završila MakeUp Forever akademiju u Parizu. Nakon mnoštva usavršavanja Marija je profesionalni visažist u Zagrebu te iza sebe ima brojne hvalevrijedne projekte poput rada za modne revije, rada na editorijalima za novine i časopise te rada s poznatim dizajnerima i na reklamnim kampanjama. Osim tradicionalnog makeupa Marija vam također nudi i trajnu šminku za koju se specijalizirala u Amsterdamu na svjetskoj konferenciji posvećenoj trajnom makeupu. Uz to se Marija može pohvaliti time da je dio M. A. C. Pro Artist tima. Prepustite se iskusnim rukama Marije Butković i budite spremni za sve prigode!

U ponudi naših poklon-paketa možete naći profesionalno šminkanje za prigodu i HD oblikovanje obrva. Svoje 10-godišnje znanje i iskustvo Marija Butković rado prenosi djevojkama koje svoju strast za šminkom žele pretvoriti u životni poziv, stoga provodi Beauty & fashion program namijenjen osobama koje žele postati profesionalni visažisti.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate profesionalno šminkanje za posebne prigode. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate HD (high definition) oblikovanje obrva. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate profesionalno šminkanje za posebne prigode i HD (high definition) oblikovanje obrva. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Prije šminkanja posavjetujte se s osobljem o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski.
butik
internet
invalidi
klima
parking
wi-fi
Profesionalno šminkanje za posebne prigode
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

HD (high definition) oblikovanje obrva
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Profesionalno šminkanje za posebne prigode
HD (high definition) oblikovanje obrva
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se