Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Frizerski salon Meri S, Koper

Vrhunska njega za sve tipove kose

Profesionalno i iskusno osoblje frizerskog salona Meri S nudi vam najmodernije frizerske i styling usluge nadahnute inovacijom i kreativnošću. Prijedloge i želje svojih klijenata pomno slušaju kako bi izašli zadovoljni i sretni. Također, uživaju u potpunim preobrazbama klijenata. S pouzdanjem se prepustite u ruke stručnjaka!
Prešernov trg 7, 6000 Koper, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Frizerski salon Meri S prvi put otvorio je vrata prije šest godina na Prešernovom trgu 7 u Kopru. Nakon šest mjeseci otvoren je i drugi salon – u Mercator centru u Kopru, na adresi Kolodvorska ulica 2. Od prvog dana svojim klijentima nudi najsuvremenije usluge stiliziranja i šišanja. Profesionalno osoblje s mnogo iskustva nadahnjuje vaša želja za promjenom. Svakom klijentu pristupa individualno i s kreativnošću – stvarajući uvijek nešto novo i bolje. U frizerskom salonu Meri S prijedloge i želje svojih klijenata pomno slušaju kako bi izašli zadovoljni i sretni. Također, uživaju u potpunim preobrazbama klijenata.

U ponudi naših poklon-paketa možete pronaći mušku ili žensku modnu frizuru koja uključuje šišanje, pranje i sušenje kose, masažu glave i vlasišta te gel, a ovisno o paketu možete birati između laka, troslojnih pramenova i sunčanja u solariju kako biste potpuno zabljesnuli. Priuštite si preobrazbu života!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate mušku modnu frizuru (šišanje, pranje i sušenje kose + masaža glave i vlasišta, gel). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate žensku modnu frizuru (šišanje, pranje i sušenje kose + masaža glave i vlasišta, gel, lak). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate žensku modnu frizuru (šišanje, pranje i sušenje kose + masaža glave i vlasišta + troslojni pramenovi + gel + lak) te 5 minuta sunčanja u solariju Alisun. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Prije rezervacije provjerite radno vrijeme salona.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
frizerske usluge
klima
masaža
parking
solarij
wi-fi
Muška modna frizura (šišanje, pranje i sušenje kose + masaža glave i vlasišta, gel)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Ženska modna frizura (šišanje, pranje i sušenje kose + masaža glave i vlasišta, gel, lak)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Ženska modna frizura (šišanje, pranje i sušenje kose + masaža glave i vlasišta + troslojni pramenovi + gel + lak)
5 minuta sunčanja u solariju Alisun
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se