Etno selo Stara Lonja, Lonja

Povratak prirodi u srcu Lonjskog polja

U srcu Lonjskog polja, etnoselu Stara Lonja, naći ćete netaknutu prirodu, pucketanje hrastova na suncu, čisti zrak, pjev ptica i očuvanu tradiciju. Sve i još više razlozi su zašto ćete poželjeti ostati ovdje zauvijek. Zaboravite na gradsku gužvu i užurbani život te se odmorite u mirnom i tihom okruženju po uzoru na naše pretke. Ovdje možete šetati u prirodi, voziti bicikle, igrati odbojku, košarku i badminton ili pak posjetiti prirodne i kulturne znamenitosti.
Lonja 50, 44213 Suvoj
01 4572 288
Više o ponudi

Etnoselo Stara Lonja nalazi se u selu Lonji, u srcu Lonjskoga polja. Nekada je selom od 30-ak kuća tekla rijeka Lonja, a danas su njegove drvene kuće uređene u autohtonom obliku i namještene za turizam. Na nekim se mjestima još uvijek mogu vidjeti rupe od starih bunara kao podsjetnik na život ljudi ne tako daleke prošlosti. U etnoselu i okolici možete šetati, voziti bicikl, baviti se sportom na travnatom igralištu (mali nogomet, odbojka, badminton, košarka, starinsko kuglanje), iznajmiti čamac na rijeci Savi, ići u ribolov… Možete i spremati jelo sami ili uz pomoć domaćina u starom sjeniku koji je uređen kao ribolovište. Također postoji mogućnost organiziranja i odlaska na raznovrsne izlete te obilazak brojnih prirodnih i kulturnih atrakcija. U ponudi su ribolovni turizam, kanu safari, brojne biciklističke i pješačke staze te izleti čamcem.

U našoj ponudi pronaći ćete piće dobrodošlice te noćenje s doručkom za dvoje u prekrasnim sobama autohtonih kućica. Uživajte u oazi mira i odmora!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate jedno noćenje s doručkom u etnoselu Stara Lonja + piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
badminton
biciklistička-staza
eko interijer
lijepa priroda
nogomet
panorama
parking
planinarenje
prenoćište
Piće dobrodošlice
1x noćenje s doručkom u etnoselu Stara Lonja
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se