Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Apartmani i sobe Degra, Umag

Noćenje u zagrljaju borova

Apartmani i sobe Degra nalaze se samo 100 m od plaže i 2 km od Umaga te su u isto vrijeme okruženi šumom. Kompleks apartmana i ekskluzivno uređene sobe oduševit će sve koji žele uživati u šetnji uz more i na plažu. Priobalne ceste, putevi kroz vinograde i biciklistička staza do centra Umaga idealni su za aktivan odmor. Bogata gurmanska ponuda, brojne vinarije i vinski podrumi te proizvodnja ulja, samo su neke od atrakcija koje će pridonijeti vašem idealnom odmoru.
Križine 47i, 52470 Umag
098 436 914
Više o ponudi

Apartmani i sobe Degra nalaze se 3 km od centra Umaga u mjestu Križine te samo 100 metara od najbliže plaže. Kategorizirani s 3 i 4 zvjezdice, potpuno opremljene sobe i apartmani sadrže terasu ili balkon sa stolicama i stolom, potpuno opremljenu kuhinju i kupaonu, klima uređaj i TV ravnog ekrana. U ponudi se nalaze razni tipovi apartmana od najvećih sa dvije spavaće sobe do studio apartmana. Besplatan Wi-Fi je dostupan u javnim prostorijama, oko recepcije i bazena. Bazen okružuju drvene ležaljke na otvorenom. Korištenje bazena i ležaljki je besplatno i moguće od 10h do 19h svaki dan. Za sve goste na usluzi su besplatni bicikli i najam biciklističkih karata regije. Ukoliko dolazite svojim biciklima, moguće je spremanje bicikala u zaključane prostorije

U ponudi iz naših poklon paketa možete birati između 1x ili 2x noćenja za dvoje u exclusive sobi, a uz to dobivate slatki poklon dobrodošlice i butelju vina. Uživajte u istraživanju Istre!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U paketu »Romantični bijeg« dobivate 1x noćenje u exclusive sobi, butelju vina i slatki poklon dobrodošlice, besplatni parking, Wi-Fi, najam bicikala i biciklističkih mapa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U paketu »Čarobni odmor« dobivate 2x noćenja u exclusive sobi, butelju vina i slatki poklon dobrodošlice, besplatni parking, Wi-Fi, najam bicikala i biciklističkih mapa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od 15.06. do 15.09.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
apartmani
biciklistička-staza
1x noćenje u exclusive sobi
Butelja vina i slatki poklon dobrodošlice
Besplatni parking i Wi-Fi
Najam bicikala i biciklističkih mapa
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi 15.06. do 15.09.
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

2x noćenje u exclusive sobi
Butelja vina i slatki poklon dobrodošlice
Besplatni parking i Wi-Fi
Najam bicikala i biciklističkih mapa
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi 15.06. do 15.09.
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se