Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
Guests winner

Apartmani Barbati, Pag

Ambijent ispunjen svježom bjelinom i mirisom lavande

U top destinaciji na otoku Pagu čeka vas oaza mira i uživanja – apartmani Barbati. Uz pogled na prekrasno plavetnilo Jadranskog mora ovih 15 moderno uređenih apartmana omogućit će vam ugodan ljetni odmor, ali i priliku za istraživanje otoka, nacionalnih parkova i noćnog života. Nakon aktivnosti opustite se uz vanjski bazen, terasu s ležaljkama i domaće delicije poznatog restorana. Svi apartmani potpuno su opremljeni za vaš užitak i relaksaciju.
Zubovići 40, 53 296 Zubovići
091 121 1223
Više o ponudi

Apartmani Barbati smješteni su samo 5 km od Novalje i nekoliko minuta od najljepših paških plaža, uključujući svjetski poznatu plažu Zrće. Apartmani i sobe smješteni su samo nekoliko koraka od šljunčane plaže te su pogodni za djecu. Nude igralište i obiteljski odmor uz bazen. Nezaboravan pogled na Paški zaljev dočekat će vas na samoj recepciji, a pratit će vas i na terasi za sunčanje uz bazen te na plaži s ležaljkama. U blizini se također nalaze svjetski poznati nacionalni parkovi Hrvatske koji oduzimaju dah. Svaki apartman potpuno je opremljen te ima klimatske uređaje u dnevnom boravku i spavaćim sobama, flat screen TV sa satelitskom antenom i električno regulirano zatamnjenje prozora. Uz apartman na korištenje dobivate besplatan parking, korištenje saune, bazena i fitnessa te mogućnost besplatnog najma bicikla za istraživanje otoka.

U ponudi naših poklon-paketa možete naći jedno noćenje ili dva noćenja za dvoje u apartmanu s doručkom uz komplementarnu bocu vina u sobi. Ako se za vrijeme odmora želite potpuno opustiti i zaboraviti na kuhanje, možete probati i specijalitete restorana Barbati u kojem poslužuju kontinentalno-mediteranska jela. U hrani restorana uživaju mnogi svjetski poznati DJ-evi sa Zrća tijekom svog boravka u Novalji. Osim u ribljim i mesnim jelima možete uživati i u pizzama iz krušne peći te vegetarijanskim jelima. Tijekom boravka u apartmanima možete iznajmiti skutere ili quadove. Uživajte u mnoštvu aktivnosti koje vam nudi otok Pag!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom u apartmanu Barbati, bocu vina i dvije čaše u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom u apartmanu Barbati, bocu vina i dvije čaše u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Otvara se 31. svibnja 2019. godine.
  • Ponuda ne vrijedi u 8. mjesecu i kada je objekt zatvoren.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
apartmani
djeca
klima
panorama
parking
terasa
vanjski bazen
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u apartmanu Barbati
Boca vina i dvije čaše u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi u 8. mjesecu i kada je objekt zatvoren
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

2 x noćenje s doručkom u apartmanu Barbati
Boca vina i dvije čaše u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi u 8. mjesecu i kada je objekt zatvoren
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se