Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Hotel Kras, Postojna

Opuštanje u prestižnom okruženju

Hotel Kras (****) luksuzno je opremljen hotel u centru Postojne, a smješten je samo 1 km od Postojnske jame. Arhitektonski moderan, s 24 ekskluzivno opremljene sobe te tri apartmana s terasom i fantastičnim pogledom, bit će idealna destinacija za ljude željne opuštanja u luksuzu. Vrsno opremljene sobe raspolažu kabelskom televizijom, minibarom, telefonom, pristupom internetu, sefom, klimom te vrhunski opremljenom kupaonicom. Zadovoljni će biti i oni najzahtjevniji!
Tržaška cesta 1, 6230 Postojna, Slovenija
0038657 002 300
Više o ponudi

Hotel Kras (****) ekskluzivno je opremljen garan hotel u središtu Postojne, nedaleko od Postojnske jame. Ima 24 dvokrevetne sobe i 3 vrhunski opremljena apartmana s vlastitom terasom i predivnim pogledom na visoravan Nanos te grad Postojnu. Hotelske sobe vrhunske kvalitete opremljene su vrhunskim sadržajem. Sve sobe i apartmani opremljeni su LCD TV-om s kabelskim programima, minibarom, telefonom, besplatnim pristupom internetu, sefom, klimatskim uređajem i vrhunskom kupaonicom. Za gurmane postoji kafić Kras. On će vas ujutro izmamiti iz sobe mirisom vrhunske kave, ukusnih slastica i tosta. Uz to je hotel često organizator raznih događaja te ima podzemnu garažu. Dopustite sebi vrhunsko sjećanje na Postojnu!

U ponudi naših poklon-paketa možete birati između jednog noćenja i noćenja s doručkom, komplementarnom buteljom vina u sobi te mogućnošću ranije prijave i kasnije odjave kako bi vaš dojam potrajao.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate jedno noćenje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate jedno noćenje s doručkom, butelju vina u sobu, raniju prijavu i kasniju odjavu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ako planirate posjetiti Postojnsku jamu, savjetujemo toplu i udobnu odjeću te obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
apartmani
hotel
klima
panorama
parking
prenoćište
romantično
terasa
wi-fi
1 x noćenje
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 7 dana unaprijed

89,99

1 x noćenje u sobi s doručkom
Butelja vina u sobi
Ranija prijava i kasnija odjava
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 7 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se