Hotel Kurija Janković, Virovitica

Elegancija i luksuz u seoskom okruženju

U selu Kapela Dvor naći ćete obnovljeni biser arhitektonskog nasljeđa koji nudi eleganciju i sofisticiranost – hotel Kurija Janković. Profesionalno i uslužno osoblje te prekrasan ambijent s daškom tradicije nudi idealno opuštanje na selu za koje niste ni znali da vam je potrebno. Osim u nekoj od 18 soba, uživati možete i u restoranu ili kafiću s organskim čajevima, a ako volite aktivan odmor, postoji mogućnost najma bicikla. Doživite osobnu seosku idilu!
Kapela Dvor 22, 33 406 Virovitica
01 4572 288
Više o ponudi

Hotel Kurija Janković elegantan je hotel (****) uređen u rustikalnom ambijentu u obnovljenoj zgradi s moćnom tradicijom i povijesti. Nudi vam sve što jedan moderan hotel može ponuditi, ali uz dašak tradicije i luksuza. Tradicionalni slavonsko-podravski doručak od namirnica iz lokalnog uzgoja možete probati u hotelskom restoranu svakoga jutra. Uz restoran se u hotelu također nalaze bar i sala za konferencije. Smještaj je izvrstan izbor za one koji žele izvorni kontakt s prirodom i selom, ali u komforu luksuznog smještaja. Hotel nudi i najam bicikla, što vam omogućuje da provedete aktivan odmor i divite se mirnom seoskom načinu života. Možete se provozati biciklističkim stazama Drave, ili EuroVelo13 u blizini, i testirati svoju kondiciju. U neposrednoj blizini hotela nalazi se i prirodni rezervat Mura-Drava-Dunav koji je pod zaštitom UNESCO-a.

U ponudi naših poklon-paketa možete birati između jednog noćenja u deluxe sobi s doručkom te komplementarnom bocom vina u sobu ili dvaju noćenja u deluxe sobi s doručkom te jednodnevnim najmom bicikala kako biste svoj odmor proveli aktivno u okruženju svojih najdražih.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate jedno noćenje s doručkom u deluxe sobi i bocu vina u sobu. Ponuda vrijedi za osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja s doručkom u deluxe sobi te jednodnevni najam bicikala. Ponuda vrijedi za osobe.

Korisni savjeti:

  • Ako se planirate baviti sportskim aktivnostima, ne zaboravite ponijeti prigodnu sportsku odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
apartmani
biciklistička-staza
dizalo
hotel
hotelski restoran
kafić
klima
konferencijska sala
lijepa priroda
parking
prenoćište
restoran
romantično
televizija
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u deluxe sobi
Butelja vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

2 x noćenje u deluxe sobi s doručkom
Jednodnevni najam bicikla
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se