Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Baranjska kuća, Karanac

Eko selo koje pamti tradicionalan način života

U samom središtu Karanca nalazi se Baranjska kuća – očuvani biser tradicije. Za sve one koji žele pobjeći od stresnog, užurbanog načina života Baranjska kuća predstavlja pravo utočište okruženo zapanjujućom prirodom. U duhu zajedništva s ostalim se gostima možete družiti u zajedničkoj sobi, a ljeti uživati u slavonskim zalascima sunca. Baranjska kuća idila je primjerena svakome, pa čak i vašim krznenim prijateljima.
Kolodvorska ul. 99, 31 315 Karanac
+385 (0)31 720 180
Više o ponudi

Baranjska kuća nalazi se na južnoj padini Baranjske planine, u središtu etnosela Karanac. Sobe u kući uređene su u retrostilu te pružaju udobnost, tradiciju, ali i prozračnost u vrućim ljetnim danima. Opremljene su modernim sadržajima i bežičnim internetom, a blagovaonica i okućnica naročito će vas razveseliti daškom etnostila. U sklopu Baranjske kuće možete probati i nešto iz autohtonog restorana koji je 2015. godine dobio nagradu za najbolji restoran u Slavoniji i Podunavlju, a obitelj koja ga vodi pravi jela koja su uglavnom zaboravljena.

U ponudi iz našeg poklon-paketa pronaći ćete jedno noćenje ili njih dva u Comfort sobi te komplementarnu bocu vina u sobu. Sigurni smo da ćete ju popiti u dobrom društvu! Istražite sve čari Slavonije uz jutarnji cvrkut ptica i zvukove tamburice u kasnije sate.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate jedno noćenje u comfort sobi te komplementarnu bocu vina u sobu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja u apartmanu te komplementarnu bocu vina u sobu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
  • Prethodno upozorite na sve alergene.
  • Saznajte više o jelovniku u slučaju veganstva ili vegetarijanstva.
apartmani
djeca
kućni ljubimci
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
prenoćište
romantično
wi-fi
1 x noćenje u comfort sobi
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

2 x noćenje u comfort sobi
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se