Smart partner

Zipline Pazi Medo

Doživite pravi adrenalin na najdužem ziplineu u Europi

Ljubitelj ste letenja i osjećaja slobode? Zipline Pazi Medo, najduži zipline u Europi, stvoren je za vas. Zamislite da se nalazite 80 metara iznad zemlje te letite brzinom od 120 km/h i tako proputujete gotovo dva kilometra s pogledom na krajolik prekrasne Like. Uz uzbudljivu vožnju, možete isprobati i disc golf, penjati se po velikoj umjetnoj stijeni te unajmiti bicikl i istraživati oko 150 km označenih staza po prekrasnim poljima netaknute prirode Like.
Rudopolje bb, 53223 Rudopolje, Hrvatska
01 4572 288
Više o ponudi

Letenje je nešto čemu je čovjek oduvijek težio i što pruža željeni osjećaj slobode i adrenalina. Kažu da snovi o letenju znače da se nalazite na vrhu situacije i da predstavljaju osobni osjećaj kontrole i moći. Na snove ne možete utjecati, ali zato s nama možete iskusiti doživljaj najsličniji snovima o letenju. Zamislite da se nalazite 80 metara iznad zemlje i letite brzinom od 120 km/h te tako proputujete gotovo dva kilometra s pogledom na krajolik prekrasne Like. Njegova ukupna dužina je 1700 m i to ga čini najdužim ziplineom u Europi. Moguće je postići brzinu veću od 120 km/h, ali za to je potrebno imati leđni vjetar (sa sjevera). Čak i ako puše čeoni vjetar (s juga), postižu se brzine od oko 100 km/h. Dolazna platforma nije samo sletište ziplinea, već i predivan vidikovac s pogledom na 3 doline u okolici, na kojem možete popiti piće i uživati u predivnom pogledu nakon vašeg leta.

No adrenalinski spust nije sve što vam nude. Na samom odredištu ziplinea nalazi se umjetna stijena za sportsko penjanje. Osigurana vam je sva oprema za sigurno penjanje, a profesionalno osoblje bit će vam na usluzi čitavo vrijeme i pazit će na vašu sigurnost. Stijena je visoka 8 metara i ukupne je površine 54 m² s tri zasebne linije za penjanje. Ako ipak više uživate u slobodnom penjanju neopterećeni pojasom i užetom, za vas smo pripremili 67 m² stijene ispod koje se nalazi 50 cm debela strunjača kako biste bili zaštićeni od ozljeda pri padu.

Nudi vam se i disc golf, relativno nov sport koji objedinjuje dva poznata sporta, golf i disk – frizbi. Za igru se koristi leteći disk – frizbi koji treba u što manje poteza ubaciti u posebno izrađene koševe. Za disc golf vam nije potrebna posebna oprema, a igrati možete sami, u paru ili – najzabavnije – kao cijela ekipa. Tu je i 150 km biciklističkih staza koje čekaju samo na vas. Bilo da je riječ o laganoj obiteljskoj vožnji ili pravom biciklističkom natjecanju, netaknuta priroda Like idealna je lokacija za bicikliranje.

U ponudi naših poklon-paketa možete isprobati Pazi Medo zipline spust te snimiti cijelo iskustvo GoPro kamerom. Možete izabrati i tandem spust, pa ovo nezaboravno iskustvo podijeliti s voljenom osobom, prijateljem ili bilo kojim ljubiteljem adrenalina. Okušajte se u penjanju po umjetnoj stijeni ili isprobajte novi sport disc golf. Za prave sportske tipove tu je i najam bicikala, pa uživajte u 150 km označenih staza po prekrasnim poljima netaknute prirode Like i kroz gustu šumu Male Kapele.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate 1 x Pazi Medo zipline spust i 1 x GoPro videosnimku spusta. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 1 x Pazi Medo zipline tandem spust i 2 x GoPro videosnimku spusta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate 1 x Pazi Medo zipline spust, 2 x GoPro videosnimku spusta, climbing s instruktorom (45 min), najam bicikla i disc golf. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-mailom.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije sportske aktivnosti.
  • Preporučujemo udobne tenisice i sportsku odjeću.
lijepa priroda
panorama
parking
penjanje
planinarenje
skupine
1 x Pazi Medo zipline spust
1 x GoPro videosnimka spusta
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Pazi Medo zipline tandem spust
2 x GoPro videosnimka spusta
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

1 x Pazi Medo zipline spust
2 x GoPro videosnimka spusta
Climbing 45 minuta s instruktorom
Najam bicikla i disc golf
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se