Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Smart partner

Zipline Pazi Medo

Doživite pravi adrenalin na najdužem Zipline-u u Europi

Ljubitelj ste letenja i osjećaja slobode? Zipline Pazi Medo, najduži Zipline u Europi, stvoren je za vas. Zamislite da se nalazite 80 metara iznad zemlje i letite brzinom od 120 km/h i tako proputujete gotovo dva kilometra s pogledom na krajolik prekrasne Like. Uz uzbudljivu vožnju, možete isprobati i Disc Golf, penjati se po velikoj umjetnoj stijeni te možete iznajmiti bicikl i istraživati oko 150 km označenih staza po prekrasnim poljima netaknute prirode Like.
Unnamed Road, 53223, Rudopolje, Croatia
095/846-4171
Više o ponudi

Letenje je nešto čemu je čovjek oduvijek težio i što pruža željeni osjećaj slobode i adrenalina. Kažu da snovi o letenju znače da se nalazite na vrhu situacije i predstavlja osobni osjećaj kontrole i moć. Na snove ne možete utjecati, ali zato s nama možete iskusiti doživljaj najsličniji snovima o letenju. Zamislite da se nalazite 80 metara iznad zemlje i letite brzinom od 120 km/h i tako proputujete gotovo dva kilometara s pogledom na krajolik prekrasne Like. Njegova ukupna dužina je 1700 m i to ga čini najdužim ziplineom u Europi. Moguće je postići brzinu veću od 120 km/h, ali za to je potrebno imati leđni vjetar (sa sjevera). Čak i ako puše čeoni vjetar (s juga), postižu se brzine od oko 100 km/h. Dolazna platforma nije samo sletište zip linea, već i predivan vidikovac s pogledom na 3 doline u okolici, na kojem možete popiti piće i uživati u predivnom pogledu nakon vašeg leta.

No adrenalinski spust nije sve što vam nude. Na samom odredištu Zipline-a nalazi se umjetna stijena za sportsko penjanje. Osigurana vam je sva oprema za sigurno penjanje, a profesionalno osoblje bit će vam na usluzi čitavo vrijeme i pazit će na vašu sigurnost. Stijena je visoka 8 metara i ukupne površine 54 m² s tri zasebne linije za penjanje. Ako ipak više uživate u slobodnom penjanju neopterećeni pojasom i užetom, za vas smo pripremili 67 m² stijene, ispod koje se nalazi 50 cm debela strunjača kako biste bili zaštićeni od ozljeda pri padu.

Nudi vam se i Disc Golf, relativno novi sport koji objedinjuje dva poznata sporta, golf i disk – frizbi. Za igru se koristi leteći disk – frizbi kojeg treba u što manje poteza ubaciti u posebno izrađene koševe. Za Disc Golf vam nije potrebna posebna oprema, a igrati se možete sami, u paru ili najzabavnije, kao cijela ekipa. Tu je i 150 km biciklističkih staza koje čekaju samo na vas. Bilo da riječ o laganoj obiteljskoj vožnji ili pravom biciklističkom natjecanju, netaknuta priroda Like idealna je lokacija za bicikliranje.

U ponudi naših poklon paketa možete isprobati Pazi Medo ZipLine spust te snimiti cijelo iskustvo s GoPro kamerom. Možete izabrati i tandem spust i ovo nezaboravno iskustvo podijeliti i sa voljenom osobom, prijateljem ili bilo kojim ljubiteljem adrenalina. Okušajte se u penjanju po umjetnoj stijeni ili isprobajte novi sport Disc Golf. Za prave sportske tipove tu je i najam bicikala te uživajte u 150 km označenih staza po prekrasnim poljima netaknute prirode Like i kroz gustu šumu Male Kapele.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu “Sport i zabava” dobivate 1x Pazi Medo Zip line spust, 1x GoPro video snimka spusta. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu “Adrenalinski doživljaj” dobivate  1x Pazi Medo Zip line tandem spust, 2x GoPro video snimka spusta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu “XXL Extreme” dobivate 1x Pazi Medo Zip line spust, 2x GoPro video snimka spusta, Climbing s instruktorom (45 min.), najam bicikla i Disc Golf. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Termin možete rezervirati putem telefona ili mailom.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije sportske aktivnosti.
  • Preporučujemo udobne tenisice i sportsku odjeću.
lijepa priroda
panorama
parking
penjanje
pohodi
skupine
1x Pazi Medo Zipo line spust
1x GoPro video snimka spusta
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Pazi Medo Zip line tandem spust
2x GoPro video snimka spusta
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

1x Pazi Medo Zip line spust
2x GoPro video snimka spusta
Climbing 45 minuta s instruktorom
Najam bicikla i Disc Golf
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se