Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Balansa Slackline, Ljubljana

Zabava, ravnoteža i meditacija u jednom

Balansa Slackline majstori naučit će vas kako postići savršenu ravnotežu tijela i uma između pokreta i mirovanja na napetoj traci. Hodajte po uskom, napetom, elastičnom užetu i upoznajte vlastito tijelo na zabavan način kombinacijom intuicije i pokreta. Posljedice su mnogobrojne: učvršćeno tijelo, ojačan abdomen, stabilni bedreni mišići te samopouzdanje u intenzivnim svakodnevnim situacijama. Testirajte svoje tijelo i um – magija nadilazi zonu udobnosti!
Krivec 44, 1000 Ljubljana, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Balansa Slackline majstori ravnoteže naučit će vas kako zaustaviti trenutak u određenom položaju i prijeći iz jednog položaja u drugi na uskom elastičnom užetu. Iako je to moderan način zabave i vježbe, ovaj „trend“ aktivan je već 2000 godina. Po traci ćete hodati nisko iznad tla sa svom zaštitom koja vam je potrebna. Balansa Slackline odgovorna je za čvrste trbušne mišiće, definirane bedrene mišiće te povećanu upornost u teškim i intenzivnim svakodnevnim situacijama. Razine radionica prilagođene su svima, pa nema razloga da smišljate izgovore, nego započnite s unosom ravnoteže u svoj život!

U našoj ponudi paketa možete pronaći 3 h radionice, 6-dnevni tečaj ili adrenalinski izlet te brošuru s vježbama da vam pomogne na duže vrijeme ili majicu, hodanje preko vode kao ultimativni izazov, Balansa Slackline set te početnički tečaj za sve one koji su nedavno donijeli hrabru odluku. Izađite iz svoje sigurne zone i pokušajte nešto sasvim novo!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate 3 sata radionice te brošuru s vježbama i savjetima. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate 3 sata radionice ILI hodanje po užetu 1,5 h za 2 osobe ILI izazovno hodanje po užetu 2 h za 1 osobu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport za aktivne dobivate 3-dnevni tečaj ILI 3 sata radionice s brošurom i majicom ILI izazovno hodanje po užetu 2 h. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 6-dnevni tečaj + adrenalinski izlet + hodanje preko vode ili rupe + brošuru i majicu ILI Balansa Slackline set + 3 h radionice + brošuru za 1 osobu ILI adrenalinski izlet ILI početnički tečaj + radionicu 3 h za 2 osobe. Ponuda vrijedi za 1 ili 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije sportske aktivnosti.
  • Preporučujemo udobne tenisice i sportsku odjeću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
pilates
skupine
3 sata radionice
Brošura s vježbama i savjetima ili majica
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

185,00Kn

3 sata radionice
ILI hodanje po užetu 1,5 h za 2 osobe
ILI hodanje po užetu 2 h za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

299,00Kn

6-dnevni tečaj, adrenalinski izlet, hod preko vode ili rupe i majica
ILI Balansa Slackline set + 3 h radionice
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

599,00Kn

Adrenalinski izlet
ILI početnička i napredna radionica 3 h
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

599,00Kn

Pretplatite se