Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA
Excellence partner

Rimske terme, Rimske Toplice

Prepustite se uživanju u stilu starih Rimljana

Već su stari Rimljani poznavali ljekovite učinke termalne vode te su na istom mjestu izgradili sustav bazena s toplom i hladnom vodom. Bazeni Rimskih termi izgrađeni su po uzoru na rimska kupališta, napunjeni su ljekovitom termalnom vodom i rasprostiru se na 450 kvadratnih metara. Priuštite si odmor od stresne svakodnevice, vratite se prirodi i osjećajte se dobro. Rimske terme sa svojom jedinstvenom termalnom vodom dočarat će vam pravi rimski raj.
Toplice 10, 3272 Rimske Toplice, Slovenija
+386 3574 2000
Više o ponudi

Rimske terme nalaze se u neposrednoj blizini Rimskih Toplica, jednog od najljepših mjesta u Sloveniji. Svakom gostu nude odmor od užurbane svakodnevice pune žurbe i stresa. U prekrasnom ambijentu Rimskih termi možete se predati užicima u ljekovitoj termalnoj vodi iz dubina Amalijinog ili Rimskog izvora. Priuštite si najbolje što vam nudi sjecište tradicije i suvremenosti. Termalna voda u Rimskim termama jedna je od najbogatijih i najzdravijih u Sloveniji. Akrotermalna voda blagotvorno djeluje na ljudsko tijelo i pomaže pri liječenju raznih tegoba, kao što su neurološka, ortopedska, reumatična i plućna oboljenja. Izvori u Rimskim termama duboki su više od 1000 metara, a  kristalno čist zrak i netaknuti šumski krajolik pozitivno utječu na regeneraciju cjelokupnog organizma i na sam proces liječenja.

U ponudi iz našeg poklon-paketa možete naći cjelodnevnu ulaznicu za bazene Rimskih toplica. Pored naše ponude možete posjetiti svijet sauna te koristiti rimsku, finsku, tursku ili infracrvenu saunu. U saunama možete uživati u ljekovitim oblozima i pilinzima ili se osvježiti pićem i kanapeima.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate cjelodnevnu ulaznicu za jedinstvene bazene Rimskih termi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ne zaboravite ponijeti ručnik i kupaći kostim.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
jacuzzi
lijepa priroda
panorama
parking
sauna
skupine
unutarnji bazen
vanjski bazen
wellness
Cjelodnevna ulaznica za jedinstvene bazene Rimskih termi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

185.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se