Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Borilačka vještina Kempo, Zagreb Borilačka vještina Kempo, Zagreb Borilačka vještina Kempo, Zagreb Borilačka vještina Kempo, Zagreb Borilačka vještina Kempo, Zagreb Borilačka vještina Kempo, Zagreb Borilačka vještina Kempo, Zagreb Borilačka vještina Kempo, Zagreb Borilačka vještina Kempo, Zagreb Borilačka vještina Kempo, Zagreb Borilačka vještina Kempo, Zagreb
Premium partner

Borilačka vještina Kempo, Zagreb

Kempo - produhovljeno ratništvo

Kempo je tradicionalna borilačka vještina koja se sastoji od nenasilne samoobrane, dinamične kempo joge, meditacije u pokretu, sjedeće meditacije, masaže, ali i nutricionističkog načina prehrane. Borilačka vještina Kempo je prije svega za one koji žele meditaciju u pokretu, odnosno postići sklad duha i tijela fizičkom aktivnošću. Ovaj sport je savršena kombinacija za opuštanje, ali i jačanje samopouzdanja i samoobrane, pa su tako dobrodošli i djeca i odrasli.
Savska ulica 77, 10000 Zagreb
091 536 0614
Više o ponudi

Borilačka vještina Kempo zaokružen je sustav zdravog načina života koji rezultira gipkim, snažnim i skladnim tijelom te zdravim i uravnoteženim duhom. Kempo se ne smatra sportom i ne postoje natjecanja u ovoj disciplini, nego se smatra načinom života kroz pokret. Pomaže vam kako biste svladali negativne emocije i stanja uzrokovana modernim, stresnim načinom života i to kroz fizičku i duhovnu aktivnost. Povećat ćete svoje samopouzdanje, steći unutarnji mir, ali i kondiciju. Kempo dovodi vaše tijelo i um u ravnotežu te ih gleda kao cjelinu koju treba vježbati i održavati. Kempo trening uključuje razvoj motoričkih sposobnosti te razvoj i toniranje mišića. Kempom se mogu baviti svi, bez obzira na godine. Također, trening uključuje vježbanje vještine nenasilne samoobrane, respiratorno-energetski trening te mentalni trening usmjeren na pokret i integraciju tijela i uma.

Iz ponude naših poklon-paketa možete birati između mjesečne članarine i osnovnog tečaja kempa u trajanju od 2 mjeseca. Uživajte u vraćanju svoga tijela i uma u ravnotežu!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate mjesečnu članarinu za kempo 5 x tjedno. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate osnovni tečaj kempa u trajanju od 2 mjeseca, 2 x po 90 minuta tjedno. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
klima
lijepa priroda
parking
skupine
sportski-centar
wi-fi
Mjesečna članarina za kempo
5 x tjedno
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Mjesečna članarina za kempo
5 x tjedno
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Osnovni tečaj kempa 2 mjeseca
2 x 90 min tjedno
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se