Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Borilačka vještina Kempo, Zagreb

Kempo - produhovljeno ratništvo

Kempo je tradicionalna borilačka vještina koja se sastoji od nenasilne samoobrane, dinamične kempo joge, meditacije u pokretu, sjedeće meditacije, masaže, ali i nutricionističkog načina prehrane. Borilačka vještina Kempo je prije svega za one koji žele meditaciju u pokretu, odnosno postići sklad duha i tijela fizičkom aktivnošću. Ovaj sport je savršena kombinacija za opuštanje, ali i jačanje samopouzdanja i samoobrane, pa su tako dobrodošli i djeca i odrasli.
Gimnazija Tituša Brezovačkog, Habdelićeva 1, 10000 Zagreb
091 536 0614
Više o ponudi

Borilačka vještina Kempo zaokružen je sustav zdravog načina života koji rezultira gipkim, snažnim i skladnim tijelom te zdravim i uravnoteženim duhom. Kempo se ne smatra sportom i ne postoje natjecanja u ovoj disciplini, nego se smatra načinom života kroz pokret. Pomaže vam kako biste svladali negativne emocije i stanja uzrokovana modernim, stresnim načinom života i to kroz fizičku i duhovnu aktivnost. Povećat ćete svoje samopouzdanje, steći unutarnji mir, ali i kondiciju. Kempo dovodi vaše tijelo i um u ravnotežu te ih gleda kao cjelinu koju treba vježbati i održavati. Kempo trening uključuje razvoj motoričkih sposobnosti te razvoj i toniranje mišića. Kempom se mogu baviti svi, bez obzira na godine. Također, trening uključuje vježbanje vještine nenasilne samoobrane, respiratorno-energetski trening te mentalni trening usmjeren na pokret i integraciju tijela i uma.

Iz ponude naših poklon-paketa možete birati između mjesečne članarine i osnovnog tečaja kempa u trajanju od 2 mjeseca. Uživajte u vraćanju svoga tijela i uma u ravnotežu!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate mjesečnu članarinu za kempo 5 x tjedno. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate osnovni tečaj kempa u trajanju od 2 mjeseca, 2 x po 90 minuta tjedno. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
parking
sportski-centar
Mjesečna članarina za kempo
5 x tjedno
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Osnovni tečaj kempa 2 mjeseca
2 x 90 min tjedno
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se