Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.

Cliff jumping & hiking - Iris Adventures, Split

Adrenalinski doživljaj u srcu Dalmacije

Jedinstveno osoblje sportske agencije Iris Adventures iz Kaštel Kambelovca posvetilo je čitav život ostvarenju svojih snova – adrenalinskim avanturama u raznim sportovima. Strast i adrenalin uvijek su bili najveća motivacija za rušenje granica, ostvarivanje nemogućeg i otkrivanje novih stvari, a danas tu strast i iskustvo žele podijeliti s drugima. Iskusite ovaj jedinstveni stil života uz njihov slogan – možeš ako stvarno hoćeš!
Ul. Domovinskog rata 39, 21312 Podstrana
01 4572 288
Više o ponudi

Iris Adventures sportska je agencija iz Kaštel Kambelovca pokraj Splita koja živi i diše adrenalinskim iskustvima. Oni žele prenijeti svoju strast za pustolovinom na sve one koji su jednako zainteresirani za zabavu, otkrivanje novih stvari i razbijanje granica nemogućeg.

Skakanje s litica provodi se na stijenama visine od 2 do 10 metara po kojima se penjete. Nakon skakanja plivate iz mora i opet se penjete u skok pun adrenalina. Deep-water soloing (DWS) disciplina je u kojoj se penjete iznad razine mora bez ikakve zaštitne opreme. U penjanju na stijene postoji mnoštvo načina na koji se možete popeti, pa svatko ima priliku otkriti i istražiti način koji mu odgovara ovisno o tome je li početnik ili iskusniji skakač. Opustite se u zabavnim, adrenalinskim sportskim aktivnostima i učinite nešto dobro za sebe i svoje tijelo.

Planinarenje se provodi na tri planine koje okružuju grad Split – Kozaju, Perunu i najvišoj, Mosoru. Nakon vožnje od Splita do naselja Sitno Gornje i kratkog razgledavanja kreće pješačenje uz staru Napoleonovu cestu s prekrasnim pogledom na Split s visine koja izaziva strahopoštovanje. Nakon toga dolazi se do tradicionalne kamene planinske kuće na visini od 868 metara na kojoj slijedi okrepa. Nakon toga sami odlučujete hoćete li izazvati vlastitu spremnost te pješačiti do 1325 metara visokog Viskovog stupa ili odabrati lakši put do obližnjih vrhova. Umorni i sretni vratit ćete se puni dojmova u društvu vaših najdražih.

U našim poklon-paketima možete pronaći hiking planinarenje po veličanstvenom Mosoru, adrenalinski cliff jumping i deep water solo u trajanju od 150 min te rock climbing na penjalištu Omiš u trajanju od 180 min. Prepustite se adrenalinskom naletu uz vaše najdraže!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate hiking planinarenje po Mosoru. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate cliff jumping i deep water solo u trajanju od 150 min. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate rock climbing na penjalištu Omiš u trajanju od 180 min. Ponuda vrijedi za 3 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Ne zaboravite ponijeti vodu i energetsku pločicu.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
lijepa priroda
panorama
parking
penjanje
planinarenje
plivanje
Hiking planinarenje po Mosoru
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Cliff jumping i deep water soloing
Trajanje do 150 minuta
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Rock climbing penjalište Omiš
Trajanje do 180 minuta
Vrijedi za 3 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se